Reserveer een gratis flitsadviesgesprek

Huis & Woon Beurs biedt jou als bezoeker de mogelijkheid om een gratis flitsadviesgesprek te krijgen met een interieuradviseur. In totaal 8 interieuradviseurs staan voor je klaar op de Interieur Advies Plein in Hal 2. Krijg antwoorden op vragen als ‘Welke kleuren kies ik in mijn interieur?’, ‘Hoe bepaal ik de indeling van mijn woonkamer?’ of ‘Moet ik gaan voor een ronde of rechthoekige eettafel?’

Een adviesgesprek duurt 45 minuten. Je dient zelf op het gereserveerde tijdstip klaar te staan bij de interieurstylist. In de bevestigingsmail staat aangegeven waar de stylist staat. Let op! Een interieur adviesgesprek geeft geen toegang tot de beurs. Je dient apart nog een toegangsticket te bestellen.

Interieurprofessionals

Zodra de interieuradviseurs bekend zijn stellen wij ze hier trots aan jullie voor. De mogelijkheid op een gratis adviesgesprek niet mislopen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte! 

Huis & Woon Vierkant

Ja-Zo interieurstyling & advies

Ik ben Jacquelien en als interieuradviseur zoek ik samen met jou naar de beste oplossing voor jouw interieur! Wat je mooi vindt en waar je blij van wordt, maar soms is het lastig te creëren wat je voor ogen hebt en is het fijn als iemand meedenkt. Ik help je graag!

Lottie interieurstyling & advies

Lottie interieurstyling & advies

Volgeboekt

Ik ben Lottie en samen kunnen we aan de hand van jouw wensen een interieurontwerp op maat maken. Alleen advies voor verf, behang, raamdecoratie of een mooie vloer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

C-Studio

C-Studio

Jouw persoonlijkheid, dat is wat we belangrijk vinden.
Wij, Larissa en Corine, ontdekken graag samen met jou ‘jouw persoonlijke stijl’ en creëren hiervoor een uniek en verrassend ontwerp. Verder kijken dan de gegevens, soms nèt buiten die randjes kleuren voor iets echt unieks en uiteindelijk een kloppende eenheid. Daar ligt onze uitdaging!

Machinehuis interieur architectuur

Machinehuis interieur architectuur

Machinehuis Interieurarchitecten is opgericht door Claire Aarts. Ruimtelijk wonen, mooie materialen en kleurgebruik zijn voor Machinehuis de uitgangspunten. Op basis van jullie wensen gaan we samen opzoek naar de kern de woning. 

Stijlstudio 93

Stijlstudio 93

Ik ben Mendy van Hoogdalem, een enthousiaste interieurontwerper en stylist met passie voor het vak! Met Stijlstudio 93 leg ik mijn ziel en verbeeldingskracht in elk ontwerp waaraan ik werk.  Een passend plan bij zowel woonvraag als woningruimte is zo gemaakt!

Huis & Woon Vierkant (2)

Styling by Mulder & Van Dijk

Volgeboekt

Wij, Anita en Mariska, zijn de gezichten achter Mulder en van Dijk. Met onze jarenlange ervaring in deze branche hebben wij onze passie en kennis voor interieur en styling gebundeld. Aan de hand van jouw wensen, gaan wij aan de slag om een passend interieur ontwerp te realiseren.

Studio Yoisho

Studio Yoisho

Hi, ik ben Marloes! In mijn adviezen en eigen woning laat ik mij graag inspireren door de bekende Japanse interieurstijlen; De natuurlijke kleuren en materialen in combinatie met de eenvoud zorgen voor een rust en kalmte in huis. YOISHO is de Japanse; Zucht.. ik ben thuis!

Van der Pluym Interieurontwerp

Van der Pluym Interieurontwerp

Hallo, Ik ben Hilde en als gediplomeerd interieurontwerper sta ik voor een interieur dat samen brengt. Samen als in eenheid creëren, het verbinden van jouw woonstijl met die van je partner.