Alles wat je moet weten om van jouw deelname een succes te maken!

Bij Easyfairs verstaan we het vak van ontzorgen. Graag helpen we je op weg naar een fantastische beursdeelname met de volgende middelen.

Easyfairs maakt je deelname “Easy”

Als beursorganisatie staan wij altijd tot je beschikking en helpen we je graag met al je vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om je deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

Event Services staat voor je klaar

Via de webshop in My Easyfairs bestel je eenvoudig alle producten die je nodig hebt voor jouw beurs. Kies uit het grote assortiment meubilair en bestel je internetaansluiting, stroomtoevoer of printwerk.

De afdeling Event Services helpt je graag bij het maken van de juiste beslissing en geeft advies over een stand upgrade of printwerk. 

Klik op de button voor meer informatie.

My Easyfairs

Iedere exposant bieden wij extra zichtbaarheid op onze website aan. Je ontvangt inloggegevens voor My Easyfairs, waarin je jouw gegevens kunt achterlaten. Je kunt jouw website, adres, bedrijfsomschrijving en logo kwijt in onze beveiligde omgeving.

Zodra de deelnemerslijst wordt gepubliceerd zullen jouw gegevens hier verschijnen. Ook kunnen bezoekers rechtstreeks contact met je opnemen via het contactformulier. 

Bereid je deelname voor

In het standhoudershandboek vind je alle praktische informatie omtrent jouw deelname. Zoals bijvoorbeeld de op- en afbouw van de beurs.

Om de voorbereidingen voor de beurs zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je om dit handboek zorgvuldig door te nemen. Het geeft antwoord op veel voorkomende vragen en geeft je alle belangrijke informatie rondom jouw deelname en stand. Uiteraard denken wij graag met je mee om jouw beursdeelname aan Huis & Woon Beurs succesvol te maken.

Mediakit

Als deelnemer van Huis & Woon Beurs geven we jou alle middelen om van jouw deelname een succes te maken. Daarom hebben wij een volledige mediakit klaar staan bestaande uit banners, opgemaakte afbeeldingen voor social media en logo’s. Via onderstaande link kom je op het complete overzicht om de afbeeldingen te downloaden. 

Opbouwdagen

Woensdag 9 oktober 2024 | 8.00 – 17.00 uur

Donderdag 10 oktober 2024 | 8.00 – 17.00 uur

Openingstijden

Vrijdag 11 oktober 2024 | 12:00 – 22:00 uur

Zaterdag 12 oktober 2024 | 10.00 – 17.00 uur

Zondag 13 oktober 2024 | 10.00 – 17.00 uur

Afbouwdagen

Zondag 13 oktober 2024 | 17.00 – 00.00 uur

Maandag 14 oktober 2024 | 08.00 – 12.00 uur

Days
Hours
Minutes
Seconds
We zijn open!

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor deelname? Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.