Is je woning toe aan een opfrisbeurt?

Het is de kers op de taart: het interieur van je woning. Heb je je droomwoning gekocht, maar is de badkamer aan vervanging toe? Of ben je een huis aan het bouwen en wil je graag weten welk interieur dadelijk het beste bij jou past? Of is jouw huis na 10 jaar toe aan een frisse kleur op de muren en heb je hier advies bij nodig? Op Huis & Woon Beurs laat je je inspireren & win je advies in van experts over de inrichting van jouw huis. 

Maak van je huis een thuis

Je huis voelt pas als thuis als het helemaal naar wens is. Met een paar kleine aanpassingen kun je al veel bereiken!

Wil je het groter aanpakken en een nieuwe badkamer of keuken plaatsen? Of ben je op zoek naar een mooie overkapping in de tuin als verlengstuk van je woonkamer? Op Huis & Woon Beurs geven experts jou vrijblijvend advies over je woonwensen. 

TRENDS & INSPIRATIE

Welke trends passen bij ons?

Trendkleuren, materialen en prints veranderen ieder seizoen. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor iets wat bij je past, en dat je het over een aantal jaren nog steeds mooi vindt. Zie je door de rib & velvetstoffen de bank niet meer? Laat je dan adviseren door onze interieuradviseurs.

Tip: neem de plattegrond & foto’s van je woning mee!

Interieur Advies Plein

Soms kom je er zelf niet meer uit. Welke indeling is nu echt het handigst in de woonkamer. Gaan we voor warme zachte kleuren of gaan we voor een statement wall met een opvallende kleur, knallend behang of juist een kunstwerk? Maar ook met de grotere vragen als hoe vergroten we de ruimte van onze woning denken onze interieur adviseurs graag mee.

Dit jaar zijn er maar liefst twaalf interieur adviseurs onderdeel van het Interieur Advies Plein om jou te voorzien van passend advies. 

Keuken & Badkamer

De keuken en badkamer worden steeds belangrijker in het interieur van een woning. Waar deze ruimtes vroeger vooral functioneel waren, worden ze steeds vaker gezien als belangrijke onderdelen van het totale interieur.

De keuken is tegenwoordig vaak het hart van de woning, waar we niet alleen koken, maar ook eten, werken en sociale activiteiten ondernemen. De badkamer is de plek waar we ons kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een drukke dag. Het is dan ook niet vreemd dat we steeds meer aandacht besteden aan de inrichting en styling van deze ruimtes.

Tijdens Huis & Woon Beurs vind je direct in hal 1 het thema Keuken & Badkamers aansluitend bij de deelnemers op het gebied van interieur. Kom langs en doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer of keuken.