Huis & Woon Beurs is de allernieuwste beurs in Noordoost-Nederland voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het (ver)bouwen en inrichten van je eigen woning: van dakpan tot design! 

De eerste editie van Huis & Woon Beurs vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 in Evenementenhal Hardenberg.

Evenementenhal Hardenberg is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kunt hier onze routebeschrijving per auto en via het openbaar vervoer bekijken.

Huis & Woon Beurs is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het (ver)bouwen en inrichten van je eigen woning. Van starters tot senioren en van gezinnen tot alleenstaanden. Iedereen met (ver)bouwplannen en interieurwensen is welkom op Huis & Woon Beurs. Of je nu een nieuwe woning hebt gekocht of je huidige woning gaat verduurzamen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken of je tuin wil uitbreiden met een overkapping. Op Huis & Woon Beurs vind je regionale specialisten die jou op weg helpen!

Huis & Woon Beurs is op vrijdag 14 oktober van 12.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 22.00 uur geopend, zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 16 oktober van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. 

De ticketprijs voor volwassenen zijn €12,50 online en aan de kassa €15. Een ticket voor kinderen van 12 t\m 17 jaar kort €7.50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Je ticket kun je online bestellen via deze website.

Na het succesvol afronden van je bestelling, worden de tickets naar je e-mailadres verstuurd. Het kan zijn dat deze mail met tickets in je map ongewenste mail/spam is terecht gekomen. Geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via entree@easyfairs.com

Ja, natuurlijk! Wij beschikken over 5.000 parkeerplaatsen. Gebruik het volgende navigatieadres voor de gratis parkeerplaatsen: Duitslandweg 2, Hardenberg.

Wij publiceren binnenkort de voorlopige deelnemerslijst. Om je alvast een indruk te geven welke deelnemers er zijn, neem een kijkje bij exposantenprofiel.

Ja, natuurlijk! Iedereen is van harte welkom en daar horen ook kinderen bij. Speciaal voor kinderen hebben we o.a. een kinderparadijs op de beursvloer met speeltoestellen en animatie. En vergeet ook niet om aan te schuiven in het gezellige pannenkoeken- en poffertjesrestaurant!

Ja, er is bij de entree de mogelijkheid om je kinderen naar de gratis kinderopvang te brengen. Gediplomeerde pedagogisch medewerkers van MamaLoe Kinderopvang vermaken jouw kids terwijl jij over de beurs struint. 

Ja, er zijn sfeervolle barretjes en terrasjes op de beursvloer voor een lekker hapje en een drankje.

Huisdieren zijn in Evenementenhal Hardenberg niet toegestaan (uitgezonderd hulphonden).

Ja, bij de entree is een (betaalde) garderobe.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor Huis & Woon Beurs. Wij willen speciaal voor jou een inspirerend en kwalitatief programma aanbieden waar experts, stylisten en deskundigen aan het woord komen. Fijn om te weten: het programma wordt gratis aangeboden!

Ja, wij doen ons uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidetoiletten bij ieder toiletblok.

 

Je kunt de plattegrond voorafgaand aan de beurs bekijken. Op de beurs zelf ontvang je ook de plattegrond. Verder staan er verschillende (grote) plattegronden verspreid over de beursvloer.

Heel graag zelfs! Er staan verschillende experts voor je klaar om jou verder te helpen met je droomhuis.

Tijdens de beurs zijn foto- en videografen aanwezig om Huis & Woon Beurs schitterend vast te leggen. Hierdoor kunnen we ook na afloop blijven (na)genieten van deze beurs. Het kan zijn dat je daarbij in beeld komt. Met het bestellen van een ticket tot de beurs ga je akkoord met de opnames van video- en fotomateriaal.

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. Neem contact op