Veelgestelde vragen

Huis & Woon Beurs is de allernieuwste beurs in Noordoost-Nederland voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het (ver)bouwen en inrichten van je eigen woning: van dakpan tot design! 

De tweede editie van Huis & Woon Beurs vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 in Evenementenhal Hardenberg.

Evenementenhal Hardenberg is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kunt hier onze routebeschrijving per auto en via het openbaar vervoer bekijken.

Huis & Woon Beurs is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het (ver)bouwen en inrichten van je eigen woning. Van starters tot senioren en van gezinnen tot alleenstaanden. Iedereen met (ver)bouwplannen en interieurwensen is welkom op Huis & Woon Beurs. Of je nu een nieuwe woning hebt gekocht of je huidige woning gaat verduurzamen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken of je tuin wil uitbreiden met een overkapping. Op Huis & Woon Beurs vind je regionale specialisten die jou op weg helpen!

Huis & Woon Beurs is op vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 22.00 uur, zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. 

Een online ticket voor Huis & Woon Beurs is €10,- voor volwassenen.

Kinderen t/m 14 jaar mogen gratis de beurs bezoeken

De ticketverkoop start op 1 juli via deze website. 

Na het succesvol afronden van je bestelling, worden de tickets naar je e-mailadres verstuurd. Het kan zijn dat deze mail met tickets in je map ongewenste mail/spam is terecht gekomen. Geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via uitnodiging@easyfairs.com.

Tijdens Huis & Woon Beurs zijn tickets ook aan de deur te koop. 

Ja, natuurlijk! Wij beschikken over 5.000 parkeerplaatsen. Gebruik het volgende navigatieadres voor de gratis parkeerplaatsen: Duitslandweg 2, Hardenberg.

De deelnemerslijst voor de derde editie vind je hier

Ja! tijdens Huis & Woon Beurs is iedereen van harte welkom.

Ja, er zijn sfeervolle barretjes en terrasjes op de beursvloer voor een lekker hapje en een drankje.

Huisdieren zijn in Evenementenhal Hardenberg niet toegestaan (uitgezonderd hulphonden).

Ja, bij de entree is een (betaalde) garderobe.

Er zijn op Huis & Woon Beurs twee theaters op de beursvloer: Het Duurzaamheidscafé en Theater De Woonkamer. Hier kan je aanschuiven voor gratis presentaties van (onafhankelijke) experts. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ja, wij doen ons uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidetoiletten bij ieder toiletblok.

 

Je kunt de plattegrond voorafgaand aan de beurs bekijken. Op de beurs zelf ontvang je ook de plattegrond. Verder staan er verschillende (grote) plattegronden verspreid over de beursvloer.

Heel graag zelfs! Er staan verschillende experts voor je klaar om jou verder te helpen met je droomhuis.

Tijdens de beurs zijn foto- en videografen aanwezig om Huis & Woon Beurs schitterend vast te leggen. Hierdoor kunnen we ook na afloop blijven (na)genieten van deze beurs. Het kan zijn dat je daarbij in beeld komt. Met het bestellen van een ticket tot de beurs ga je akkoord met de opnames van video- en fotomateriaal.

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. Neem contact op