Maak je woning klaar voor toekomst

Rijd vandaag de dag door een willekeurige straat in Nederland en je kunt niet meer om de zonnepanelen heen. Iedereen is bezig met het verduurzamen van zijn of haar woning. Of dit nu gaat om isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp iedereen draagt zijn steentje bij.

Maar welke duurzame oplossing past bij jouw woning? Wat zijn de mogelijkheden, de bijbehorende kosten en misschien nog wel belangrijker welke subsidies zijn er voor het verduurzamen van je woning? Tijdens Huis & Woon Beurs zijn er zowel leveranciers als onafhankelijke adviseurs aanwezig om jou met deze vragen te helpen.

Financing the future

Het energiezuiniger maken van je huis kost geld. En dit kan behoorlijk oplopen. Gelukkig krijg je gedeeltes terug met subsidies en bespaar je daarnaast op je energierekening, maar toch zul je in het begin een behoorlijk bedrag moeten neerleggen.

Dit kun je op verschillende manieren financieren. Als het bijvoorbeeld gaat om een nieuw huis, kun je een hogere hypotheek krijgen. Ook kun je een bestaande hypotheek, mits er overwaarde is, verhogen voor een extra potje. Op Huis & Woon Beurs zijn zowel financieel adviseurs als adviseurs specifiek gericht op het verduurzamen van je huis aanwezig die jou kunnen voorzien van persoonlijk advies.

De Laan van Duurzaamheid

Tijdens Huis & Woon Beurs is er ruimte gereserveerd speciaal voor het verduurzamen van je huis. Hier kun je de verschillende duurzame oplossingen voor in en om je huis bekijken. En staan er onafhankelijke adviseurs klaar om jouw te voorzien van advies.