Staat de tuinverbouwing hoog op je wensenlijstje?

Zodra in Nederland de zon begint te schijnen genieten we van het verlengstuk van onze woning: de tuin. Of het nu gaat om een knus balkon of een metersdiepe tuin iedereen kan met een slimme inrichting genieten van het zonnetje en samen buiten zijn. Maar hoe deel je die dan slim in? Met welke praktische zaken moet je rekening houden? Past een overkapping wel of niet? Op al deze vragen krijg je het antwoord op Huis & Woon Beurs. Hier vind je de experts die jou helpen te genieten van het buitenleven. 

Van binnen naar buiten

Wil je in jouw eigen buitenruimte net zo kunnen genieten als in je huis? Ben je opzoek naar meer gemak in het onderhouden van je tuin? Of moet het tuinproject nog starten, maar heb je geen idee wat je wilt? Voor al deze tuinvragen kun je terecht bij Huis & Woon Beurs.

De specialisten van de tuinbranche zijn aanwezig om jouw te adviseren over de beste indeling van je tuin, de mooiste materialen en het beste bewateringssysteem. Schroom dus niet om de plattegrond van je tuin mee te nemen om advies te vragen en alle mogelijkheden te ontdekken.

TRENDS & INSPIRATIE

De laatste trends op het gebied van tuinontwerp worden tijdens Huis & Woon Beurs gepresenteerd en je krijgt de kans om in contact te komen met professionals die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomtuin.

Een van de trends is het gebruik van duurzame materialen en planten. Steeds meer mensen kiezen voor planten die van nature in de regio voorkomen en die minder water en onderhoud nodig hebben. Daarnaast wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame materialen zoals hout met een FSC-keurmerk en gerecycled materiaal.

We zien steeds meer tuinen met verschillende zones, elk met een eigen functie. Denk bijvoorbeeld aan een speelzone voor kinderen, een moestuin, een loungehoek en een eetgedeelte. Door de verschillende zones op een slimme manier in te delen, kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en creëer je een multifunctionele tuin.

Naast deze trends zijn er nog tal van andere ideeën en ontwerpen te ontdekken op de Huis & Woon Beurs. Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt om jouw tuin om te toveren tot een oase van rust en ontspanning.

Dus, als je van plan bent om je tuin te verbouwen en op zoek bent naar nieuwe ideeën en inspiratie neem dan de plattegrond & foto’s van je tuin mee en kom langs!

Hoe ziet jouw droomtuin eruit?

Je huis voelt pas als thuis als het helemaal naar wens is. Met een paar kleine aanpassingen kun je al veel bereiken!

Wil je het groter aanpakken en een nieuwe overkapping of tuinhuis plaatsen? Of ben je op zoek naar de juiste tegels voor in de tuin als verlengstuk van je woonkamer? Op Huis & Woon Beurs geven experts jou vrijblijvend advies over je tuinwensen. 

Exposanten

Als je van plan bent om je tuin te verbouwen en op zoek bent naar inspiratie en ideeën, dan is het bezoeken van de Huis & Woon Beurs zeker de moeite waard. De laatste trends op het gebied van tuinontwerp worden hier gepresenteerd en je krijgt de kans om in contact te komen met professionals die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomtuin.