VAN DAKPAN TOT DESIGN

Op Huis & Woon Beurs doe je inspiratie op voor al jouw (ver)bouw- en woonplannen. Van het bouwen van een woning tot een grote of kleine verbouwing en van het verduurzamen van je woning tot het (opnieuw) inrichten van jouw interieur.

Huis & Woon Beurs is voor jouw het vertrekpunt om aan de slag te gaan. Neem je bouwtekening(en) mee, vraag bij de exposanten tips & advies op en laat je wegwijs maken in de wondere wereld van (ver)bouwen, verduurzamen en interieur. 

Vragen rondom je hypotheek, op zoek naar een aannemer of jouw droomhuis laten ontwerpen door een architect? Of zijn jouw plannen al concreet en zoek je de perfecte badkamer of leverancier voor jouw dakkapel? In welke fase van je (ver)bouwplan je ook zit, op Huis & Woon Beurs staan tal van kwalitatieve exposanten voor je klaar!

3 reden om Huis & Woon Beurs te bezoeken

Alle inspiratie onder één dak

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, energiezuinig wonen en nog veel meer. Je vindt verschillende exposanten uit de (ver)bouwsector in handige themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én heb je ruim de tijd om inspiratie op te doen.

Regionale vakmensen

Op de beurs de perfecte leverancier gevonden voor jouw woonwensen en een afspraak gemaakt? Wij begrijpen dat je hiervoor liever niet naar de andere kant van het land rijdt. Onze deelnemers hebben hun bedrijf in Noordoost-Nederland, waardoor je makkelijk contact kunt houden. 

Gratis professioneel advies

Stel al je interieurvragen tijdens een persoonlijk flitsadviesgesprek met één van onze acht interieurstylisten.  Ook kan je op alle beursdagen aanschuiven in onze twee theaters: Het Duurzaamheidscafé en De Woonkamer. Hier komen verschillende sprekers aan het woord over allerlei onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en interieur. 

DEELNEMERS

Vind aannemers, architecten, leveranciers van bouwmaterialen en nog veel meer om van jouw huis een droomhuis te maken. Onze deelnemers stellen zich graag aan je voor op de deelnemerspagina. 

PROGRAMMA

Interessante sprekers geven jou alle handvatten om aan de slag te gaan met jouw droomhuis. Krijg tips & tricks van de professionals en doe inspiratie op! Benieuwd welke sprekers er zijn? Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

BOUWEN & VERBOUWEN

Waar moet je aan denken bij het bouwen of renoveren van je woning?

DUURZAAMHEID

Wat kan jij allemaal doen om je huis duurzaam en aardgasvrij te maken?

KEUKEN & BADKAMER

Alles wat je moet weten voor jouw droom keuken of badkamer.

INTERIEUR

Hoe maak je van jouw huis je thuis? Ontdek de laatste trends voor jouw droomhuis.

TUIN & BUITENLEVEN

Hoe betrek je je tuin bij je woning om echt te genieten van het buitenleven?