VAN DAKPAN TOT DESIGN

Op Huis & Woon Beurs doe je inspiratie op voor al jouw (ver)bouw- en woonplannen. Van het bouwen van een woning tot een grote of kleine verbouwing en van het verduurzamen van je woning tot het (opnieuw) inrichten van jouw interieur.

Huis & Woon Beurs is voor jouw het vertrekpunt om aan de slag te gaan. Neem je bouwtekening(en) mee, vraag bij de exposanten tips & advies op en laat je wegwijs maken in de wondere wereld van (ver)bouwen, verduurzamen en interieur. 

Vragen rondom je hypotheek, op zoek naar een aannemer of jouw droomhuis laten ontwerpen door een architect? Of zijn jouw plannen al concreet en zoek je de perfecte badkamer of leverancier voor jouw dakkapel? In welke fase van je (ver)bouwplan je ook zit, op Huis & Woon Beurs staan tal van kwalitatieve exposanten voor je klaar!

3 redenen om te bezoeken

Alle inspiratie onder één dak

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, energiezuinig wonen en nog veel meer. Je vindt verschillende exposanten uit de (ver)bouwsector in handige themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én heb je ruim de tijd om inspiratie op te doen.

Regionale vakmensen

Op de beurs de perfecte leverancier gevonden voor jouw woonwensen en een afspraak gemaakt? Wij begrijpen dat je hiervoor liever niet naar de andere kant van het land rijdt. Onze deelnemers hebben hun bedrijf in Noordoost-Nederland, waardoor je makkelijk contact kunt houden. 

 

Gratis professioneel advies

Stel al je interieurvragen tijdens een persoonlijk flitsadviesgesprek met één van onze acht interieurstylisten. Het reserveren van een flitsadviesgesprek kan binnenkort.  Ook kan je op alle beursdagen aanschuiven in onze twee theaters: Het Duurzaamheidstheater en De Woonkamer. Hier komen verschillende sprekers aan het woord over allerlei onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en interieur. 

EXPOSANTENLIJST

Vind aannemers, architecten, leveranciers van bouwmaterialen en nog veel meer om van jouw huis een droomhuis te maken

PROGRAMMA

Interessante sprekers geven jou alle handvatten om aan de slag te gaan met jouw droomhuis. Krijg tips & tricks van de professionals en doe inspiratie op! Het programma maken we binnenkort bekend.