Brede potentiële doelgroep

In Noordoost-Nederland zijn verhoudingsgewijs meer woningbezitters dan elders in Nederland. Maar liefst 27% van alle koopwoningen in Nederland bevindt zich in Noordoost-Nederland, dit staat gelijk aan 1,2 miljoen woningen. Een zeer grote doelgroep voor Huis & Woon Beurs, dus!

Bezoekers komen met plannen om te bouwen, verbouwen of willen hun interieur opfrissen. En zijn daarbij opzoek naar passend advies. Denk hierbij aan starters die op zoek zijn naar hun eerste koopwoning, gezinnen die snakken naar meer (opberg)ruimte of woningeigenaren die hun woning toekomstbestendig willen maken: voor ieder probleem is een oplossing op Huis & Woon Beurs!

 

Huis & Woon Beurs richt zich op de volgende doelgroepen

Starters op de woningmarkt

Voor alles is een eerste keer. Starters op de woningmarkt hebben veel vragen omtrent hun eerste koopwoning. Van hypotheek tot verbouwing en van nieuwbouw tot renovatie van een jaren 30 woning. Op Huis & Woon Beurs staan tal van exposanten voor hen klaar.

Op zoek naar meer ruimte

Een fijne thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen of een hobbykamer voor creatieve uitspattingen.
Door het verbouwen van een huidige woning of door een aanbouw te plaatsen krijgt iedereen zijn eigen plekje.

Toekomstbestendig wonen

De kinderen zijn al lang uit huis, dus de kamers mogen anders ingericht worden. Het eerste kleinkind dat op komst is vraagt om een logeerkamer, maar ook over de trap wordt alvast nagedacht. Hoe gaan we ons huis inrichten zodat het nog jarenlang een fijne plek is?