Inspirerende sprekers helpen jou je droomhuis realiseren!

Op Huis & Woon Beurs staan tal van inspirerende sprekers klaar om jou te voorzien van handige tips & tricks. Ook delen diverse experts op het gebied van wonen & interieur hun kennis met jou.

Duurzaamheids Café

Duurzaamheid is een hot topic voor huizeneigenaren en -kopers. Op Huis & Woon Beurs kun je volop inspiratie op doen en je kennis verbreden op het gebied van duurzaamheid. In Het Duurzaamheidstheater vertellen verschillende sprekers je alles over dit belangrijke thema, van elektrisch rijden tot isolatie en van energieneutraal wonen tot het financieren van het verduurzamen van je woning. 

Het definitieve programma is nog niet bekend.

Theater de Woonkamer

In de Woonkamer worden vele tips & tricks met je gedeeld rondom op het gebied van bouwen, interieur en woongeluk. Van interieurstijlen tot hypotheken en van verhuizen tot het bouwen van je droomhuis.

Het definitieve programma is nog niet bekend.

Wie zijn de sprekers?

Accuselect

Accuselect streeft naar het versnellen van de energietransitie, op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk dé volgende stap van de energietransitie. Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar maken en jou helpen met het maken van de juiste beslissingen.

Opgeruimd jezelf zijn

‘Opgeruimd Jezelf Worden!’ dat wil jij toch ook!? Maar waar begin je? Daar kan ik, Francien je bij helpen. Samen gaan we stap voor stap aan de slag om voor jouw meer rust en overzicht te creëren. Benieuwd hoe? Schuif dan aan tijdens mijn presentaties in Theater de Woonkamer.

Vereniging Elektrische Rijders

Vereniging Elektrische Rijders is de stem van de elektrische rijder en de onafhankelijke informatiebron in EV-land. Ook zijn ze een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden, maar dat zelf nog niet doen. Zo zijn ze er voor de EV-rijder van nu, en die van de toekomst.

De Keukenvernieuwers

De Keukenvernieuwers maken van elke keuken weer een eyecatcher van je woning. Door slim hergebruiken en de juiste onderdelen te vervangen ziet jouw keuken er weer uit als nieuw. Benieuwd hoe dit werkt? Schuif dan aan voor hun presentatie!

Het Nationaal Warmtefonds

Het Nationaal Warmtefonds biedt verantwoorde en betaalbare financiering voor de verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners, Vereniging van Eigenaars en scholen. Het Warmtefonds is opgericht in 2013 (toen als Nationaal Energiebespaarfonds) en opereert in opdracht van de Rijksoverheid.

Veiligheidsregio IJsselland

In regio IJsselland wonen, werken en recreëren ruim 500.000 inwoners. Wij zijn er om de inwoners van onze regio beter te beschermen tegen de risico`s van branden, rampen en crises. Dankzij samenwerking zorgen we ervoor dat we steeds beter voorbereid zijn op het bestrijden van rampen en het onder controle houden van steeds groter wordende risico’s.

Duurzaam Bespaar Plan (en Vrieling)

Duurzaam Bespaar Plan helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Zij treden op als onafhankelijk intermediair en adviseren woningeigenaren op het gebied van vloer-, wand-, dak-, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen.

Stijlstudio 93

Ik ben Mendy van Hoogdalem, een enthousiaste interieurontwerper en stylist met passie voor het vak! Met Stijlstudio 93 leg ik mijn ziel en verbeeldingskracht in elk ontwerp waaraan ik werk.  Een passend plan bij zowel woonvraag als woningruimte is zo gemaakt! In Theater de Woonkamer verzorg ik de Woontrends Q&A. Heb je een korte vraag of loop je ergens tegenaan? Kom dan langs en stel je vraag!

Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep is een brede financiële aanbieder in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle. Je huis verduurzamen kan veel voordelen hebben, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Maar wist je dat je hier ook je hypotheek voor kunt gebruiken? Door je hypotheek op te hogen of de overwaarde van je huis te gebruiken, kan je investeren in duurzame maatregelen zoals zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp.

Klok Dakkapellen

Klok Dakkapellen is uw specialist voor een dakkapel op maat. De eenvoudigste manier om snel meer ruimte te creëren in huis. Tijdens onze presentatie laten we de verschillende mogelijkheden zien en snelle oplossingen die wij bieden.

INTU

INTU maakt woningen met Wubbo op een slimme manier gasvrij. Zij werken met verschillende technieken zoals warmtepompen , zonnepanelen, laadpalen en energieopslag. Wubbo zorgt ervoor dat de toegepaste technieken in jouw woning optimaal met elkaar samenwerken op een gebruiksvriendelijke manier.

Van Meerdendonk

Steeds meer mensen schaffen een waterontharder aan om hun water te kunnen ontkalken thuis. Bij Van Meerendonk hebben we verschillende modellen waterontharders, zodat er altijd wel één in jouw huishouden past. Dit is onder andere afhankelijk van jouw waterverbruik en waar de waterontharder geplaatst wordt.

Bureau voor Verduurzamen

Bureau voor Verduurzamen is specialist in het adviseren van bewezen maatregelen om jouw woning stapsgewijs te verduurzamen. Zij willen met hun platform slimme duurzame oplossingen, diensten en softwaretoepassingen leveren die een positieve impact hebben op de energietransitie in Nederland. Hun doel is het verduurzamen betaalbaar en eenvoudig te maken.

Waterink Keukens

Waterink Keukens houdt zich al jaren bezig met het maken en installeren van keukens en interieur. Tijdens Huis & Woon Beurs vertellen wij je graag meer over de grootste keukentrends van dit moment.

GROHE en Vrieling Adviesgroep

Waterschade, dat overkomt jou toch niet? Toch heeft een kwart van de Nederlanders wel eens waterschade in zijn woning gehad. En gebeurt dit tijdens de vakantie? Dan ben je nog verder van huis. Maar de oplossing is nabij, Vrieling introduceert de eigen ‘Vrieling Preventiedienst GROHE’. Naast dat de GROHE Sense Guard waterschade kan voorkomen, geeft het je ook inzicht in je verbruik.

ZonderGas.nu

ZonderGas is een geïntegreerde leverancier van duurzame energieoplossingen. Met hun all electric oplossingen en slim energiemanagement kunnen woningen maximaal zelfvoorzienend worden. Zomer en winter. Dag en nacht. Op deze manier willen zij een bijdrage leveren om Nederland versneld van het gas te halen en hiermee heel veel CO2 te besparen.