Waarom bezoeken?

Op zoek naar een nieuwe woning, je gaat (ver)bouwen of je interieur is toe aan een opfrisbeurt. Op Huis & Woon Beurs vind je alle inspiratie onder één dak. Niet ieder weekend alle meubelboulevards afstruinen naar de perfecte badkamer, één bezoek aan Huis & Woon Beurs is voldoende.

Wie is de exposant?

Inspiratie & professioneel advies

Op zoek naar een starterswoning met bijbehorende vragen rondom hypotheek? Meer ruimte nodig in huis om een eigen plekje te creëren voor de kinderen? Of toch je huis anders inrichten voor wanneer de kleinkinderen langskomen. Het brede exposantenaanbod biedt het antwoord op jouw vraag!

Programma

Tips & trucs van professionals

Huis & Woon Beurs staat voor inspiratie, advies en kennis. Het uitgebreide programma met interessante sprekers geeft jou de juiste handvatten om aan de slag te gaan met jouw (ver)bouwplannen! Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het programma in je mailbox. 

Praktische informatie

Evenementenhal Hardenberg

Huis & Woonbeurs vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op de pagina praktische informatie vindt u openingstijden, bereikbaarheid en overige zaken.