Huis & Woon Beurs: van dakpan tot design

Na het succesvolle debuut van Huis & Woon Beurs in 2022, kon en mocht een vervolg niet uitblijven. De tweede editie staat dan ook gepland op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Huis & Woon Beurs is dé meest complete consumentenbeurs voor duizenden bezoekers met concrete (ver)bouw en interieurplannen.

Compleet beursconcept: van dakpan tot design
Tijdens Huis & Woon Beurs komen (toekomstige) woningbezitters uit Noord- en Oost-Nederland informatie en inspiratie opdoen voor het bouwen of verbouwen van hun droomhuis, het verduurzamen van hun woning of om aan de slag te gaan met hun interieur of exterieur. Dit complete plaatje van dakpan tot design bieden wij de bezoekers tijdens Huis & Woon Beurs. In oktober 2022 was de eerste editie en hebben we 4.500 bezoekers mogen ontvangen.

Overzichtelijk gesegmenteerde beursvloer
Huis & Woon Beurs groeit in 2023 naar 4 volledige beurshallen, goed voor bijna 10.000 vierkante meter aan beursoppervlakte en naar verwachting 6.000 bezoekers. De beursplattegrond is hier te bekijken. Wij werken met een overzichtelijk gesegmenteerde beursvloer, verdeeld in de thema’s Keuken & Badkamer, Interieur, Duurzaamheid, Bouwen & Verbouwen en Tuin & Buitenleven.

Enige (ver)bouwbeurs- en interieurbeurs in Overijssel
In Overijssel is Huis & Woon Beurs de enige (ver)bouwbeurs voor consumenten en dat is best bijzonder. Noordoost-Nederland telt verhoudingsgewijs meer woningbezitters dan elders in Nederland met Overijssel in het bijzonder. Overijssel telt bijvoorbeeld net zoveel huizen als Friesland en Drenthe samen en zelfs twee keer zoveel als Groningen. Door deel te nemen aan Huis & Woon Beurs zit jij in oktober eerste rij om hen te helpen hun woonplannen te realiseren in slechts één weekend tijd.

Plattegrond 2023

Waarom deelnemen aan Huis & Woon Beurs?

7.2

Exposanten beoordeelden de eerste editie van Huis & Woon Beurs met een dikke voldoende

51%

Van de bezoekers komt om inspiratie op te doen omtrent interieur

42%

Van de bezoekers komt informatie verzamelen over duurzaam wonen

36%

Komt informatie verzamelen over het (ver)bouwen van een woning

4.500

Woningbezitters bezochten Huis & Woon Beurs in 2022

Alle services-onderdelen op een rij

Dit zeggen exposanten over de eerste editie van Huis & Woon Beurs:

"Voor mij een nieuwe kans om ons bouwgebied optimaal aan te spreken, zowel voor nu als in de toekomst."

“Een gezellige regionale beurs met een gevarieerd aanbod van producten en diensten. Een echte aanrader."