Bouwplannen? Laat je inspireren!

Je hebt een kavel gekocht, of bent dit van plan. Stap één is gezet, maar er komt nog veel meer kijken bij het bouwen van een huis. Ga je voor een projectbouw-woning, of ontwerp je samen met een architect jouw droomhuis? Hoe veel geld kun je lenen voor je hypotheek, en hoe veel eigen geld heb je nodig?

Op Huis & Woon Beurs vind je antwoorden op al jouw vragen over het bouwen van je woning. Tal van kwalitatieve exposanten uit de regio staan voor je klaar om jou op weg te helpen naar jouw droomhuis!

De verbouwing naar jouw droomverbouwing!

Verbouwen: het kan in allerlei soorten en maten. Van een grote verbouwing tot een subtiele kleine aanpassing van je woning. Maar hoe groot of klein je verbouwing ook is, het doel is hetzelfde: je woning (nog) mooier maken dan die al was!

En dat kan van alles zijn: heb je een nieuwe woning gekocht die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of sta je juist op het punt om een woning te kopen, maar je wil meer inzicht krijgen in de mogelijkheden voor het verbouwen van deze woning? Of weet je wel wat je wilt, maar kom je er niet uit met je budget, met welke planning je rekening moet houden of wat de beste oplossing is voor jouw woning. Wat je verbouwwens ook is, op Huis & Woon Beurs in Hardenberg vind je de oplossing voor jouw uitdaging.

Advies vanaf de eerste steen

Het bouwen van een woning kan een behoorlijke uitdaging zijn, en er zijn veel obstakels die je onderweg kunt tegenkomen. Gelukkig is er een oplossing: de Huis & Woon Beurs!

Op onze beurs hebben we een speciaal onderdeel gewijd aan exposanten die gespecialiseerd zijn in het bouwen en verbouwen van woningen. Of je nu op zoek bent naar financieringsopties, hulp bij het ontwerpen van je droomhuis of gewoon een aannemer om je project uit te voeren – we hebben alles wat je nodig hebt.

We begrijpen dat het bouwen  van je woning een grote investering is, en we willen je helpen bij elke stap van het proces. Onze exposanten zijn experts op hun gebied en kunnen je helpen om de juiste beslissingen te nemen en obstakels te overwinnen. Het bezoeken van onze beurs is de ideale manier om in contact te komen met professionals in de bouw- en verbouwbranche, en om jezelf te informeren en te inspireren voor je eigen project.

Kortom, als je van plan bent om je woning te bouwen of verbouwen, moet je onze Huis & Woon Beurs bezoeken! Hier vind je alles wat je nodig hebt om van jouw droomwoning werkelijkheid te maken. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op onze beurs!

Huis & Woon Vierkant (1)

EXPOSANTEN

Welke exposanten zijn interessant voor mij?

Hoe ver zit je in het bouwproces van jouw droomhuis? Zijn het enkel de dromen, ben je op zoek naar een aannemer of staat jouw ontwerp al? Of je nou nog moet beginnen of al een bouwplan hebt: op Huis & Woon Beurs vind je exposanten die relevant zijn voor jou. 

Aannemers, architecten, interieuradviseurs. Slechts een greep uit de dienstverleners die van belang zijn voor jouw nieuwbouwwoning. Ben je op zoek naar een specifiek product of leverancier? Bekijk de deelnemerslijst tot nu toe. 

Keuken & Badkamers

Ben je op zoek naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukens en badkamers? Dan moet je zeker onze afdeling keuken & badkamers bezoeken. 

Daar staan exposanten die gespecialiseerd zijn in alles wat met keukens en badkamers te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste keukentrends, de beste apparatuur of een ontwerp voor je badkamer – alles is mogelijk. Onze exposanten hebben jarenlange ervaring en zijn experts in hun vakgebied. Bovendien nemen zij tal van inspirerende voorbeelden en ideeën voor keukens en badkamers zien op hun stand. Of je nu op zoek bent naar een klassieke keuken met houten kasten en marmeren werkbladen of een trendy badkamer met een inloopdouche en vrijstaand bad, onze exposanten hebben voor iedereen iets te bieden.

Op de deelnemerslijst kun je nu alvast zien welke deelnemers zich hebben ingeschreven in de categorie Keuken & Badkamers.

Trends & inspiratie

Wat past bij jou?

Je hebt vast al een idee over hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. Maar wat zijn de trends van nu? Waar moet je op letten, en wat is een echte musthave voor jouw woning? Kom erachter op Huis & Woon Beurs. Tientallen exposanten nemen je mee in de woningtrends van nu. 

Kom je er niet uit? Onze interieuradviseurs helpen jou om je stijl te bepalen!