Bouwplannen? Laat je inspireren!

Je hebt een kavel gekocht, of bent dit van plan. Stap één is gezet, maar er komt nog veel meer kijken bij het bouwen van een huis. Ga je voor een projectbouw-woning, of ontwerp je samen met een architect jouw droomhuis? Hoe veel geld kun je lenen voor je hypotheek, en hoe veel eigen geld heb je nodig?

Op Huis & Woon Beurs vind je antwoorden op al jouw vragen over het bouwen van je woning. Tal van kwalitatieve exposanten uit de regio staan voor je klaar om jou op weg te helpen naar jouw droomhuis!

De eerste stap naar jouw droomverbouwing!

Verbouwen: het kan in allerlei soorten en maten. Van een grote verbouwing tot een subtiele kleine aanpassing van je woning. Maar hoe groot of klein je verbouwing ook is, het doel is hetzelfde: je woning (nog) mooier maken dan die al was!

En dat kan van alles zijn: heb je een nieuwe woning gekocht die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of sta je juist op het punt om een woning te kopen, maar je wil meer inzicht krijgen in de mogelijkheden voor het verbouwen van deze woning? De antwoorden vind je op Huis & Woon Beurs.

Verbouwen kan ook zijn dat je een ruimte wil creëren voor de speelkamer van de kinderen, of een hobby- of werkruimte voor de ouders? Of wil je je huidige woning verduurzamen? Wat je verbouwwens ook is, op Huis & Woon Beurs in Hardenberg vind je de oplossing voor jouw uitdaging.

EXPOSANTEN

Welke exposanten zijn interessant voor mij?

Hoe ver zit je in het bouwproces van jouw droomhuis? Zijn het enkel de dromen, ben je op zoek naar een aannemer of staat jouw ontwerp al? Of je nou nog moet beginnen of al een bouwplan hebt: op Huis & Woon Beurs vind je exposanten die relevant zijn voor jou. 

Aannemers, architecten, interieuradviseurs. Slechts een greep uit de dienstverleners die van belang zijn voor jouw nieuwbouwwoning. Ben je op zoek naar een specifiek product of leverancier? Bekijk hier het exposantenprofiel. 

Trends & inspiratie

Wat past bij jou?

Je hebt vast al een idee over hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. Maar wat zijn de trends van nu? Waar moet je op letten, en wat is een echte musthave voor jouw woning? Kom erachter op Huis & Woon Beurs. Tientallen exposanten nemen je mee in de woningtrends van 2022. 

Kom je er niet uit? Onze interieuradviseurs helpen jou om je stijl te bepalen!