11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Het Huis & Woon Beurs team aan de klus!

Iedereen heeft wel een wens of een to do lijst voor in de woning. Hoe groot of klein ook, het kan je hele gevoel van wonen en leven verbeteren als die eindelijk is uitgevoerd. Benieuwd wat wij als team als laatst van onze to do lijst hebben afgevinkt?

Marielle | Nieuwe keuken
Toen ik mijn appartement kocht zat er nog een gedateerde keuken in. Zelf vond ik ook de indeling niet logisch, dus na lang puzzelen, kijken en vergelijken heb ik een nieuwe keuken laten plaatsen. Dit was nog wel een klus, meerdere leidingen moeten verplaats worden, maar ik ben nog steeds erg blij met het resultaat.

Rosanne | Slaapkamer make-over
Mijn slaapkamer was een vierkant blok, met een grote witte kast en wit bed. Dit moest gezelliger kunnen! Ik zat al een tijdje in de TikTok fuik van paneelwanden en was er volledig van overtuigd dat ik dat ook wel kon. Na veel meten, rekenen en tekenen was er een plan. Het hout kon worden gehaald en was het een kwestie van zagen, aan de muur bevestigen, schuren, kitten en verven. Boven de paneelwand heb ik vervolgens behangen. 

Annemieke | Moestuinbak
Met hergebruikte steigerhouten planken heb ik een moestuinbak gemaakt. Na het opdoen van inspiratie op Pinterest en het maken van een ontwerp kon ik beginnen met het op maat zagen van de planken. Deze heb ik vervolgens licht geschuurd en in een milieuvriendelijke beits gezet. Hierna kon het leuke werk beginnen: het vullen van de bak met moestuinaarde en het planten van de zaadjes! Deze zomer hoop ik er boontjes, spinazie en sla van te eten!

Jeffry | Stalen tussendeur
Wij waren thuis op zoek naar oplossing hoe we de eet- en woonkamer knusser en gezelliger konden maken. En die hebben we gevonden. In onze woning was de eet- en woonkamer een grote ruimte. Hier hebben we nu een wit stalen tussendeur geplaatst, wat beide ruimtes gezelliger heeft gemaakt en ook het voordeel heeft dat we de ruimtes van elkaar af kunnen sluiten.

Tineke | Woonkamer make-over
Mijn woonkamer was toe aan een opfrisbeurt. Ik wou meer gezelligheid creëren, maar ook dat alles goed bij elkaar zou passen. Dus na het vergelijken van verschillende behangprints en verfkleuren, ben ik uitgekomen op deze gezellige jungleprint met warme kleuren. Deze heb ik gecombineerd met een rustige groentint om het geheel af te maken.

Patrick | Nieuwe badkamer
Mijn laatste (grote) klus was de verbouwing van onze badkamer. Onze woning is in de afgelopen jaren flink vernieuwd, alleen de badkamer bleef nog achter. We hebben de volledige ruimte en indeling letterlijk en figuurlijk op de schop genomen. Het sloopwerk hebben we zelf gedaan, wat ook wel leuk om te doen was. Dit ging gelukkig ook erg voorspoedig! Inmiddels is de verbouwing afgerond en genieten we van onze nieuwe, prachtige badkamer!

wij zijn benieuwd, welke klussen jullie op je to do lijst hebben staan. Kom je 11, 12 & 13 oktober langs tijdens Huis & Woon Beurs? De deelnemers kunnen je nog veel beter voorzien van inspiratie en advies!