11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Waterink Keukens
Waterink Keukens

Waterink Keukens

Over ons

Waterink Keukens en Interieur is dé plek voor (maatwerk)keukens, keukenrenovaties en oplossingen voor uw interieur. We maken nieuwe keukens, maar renoveren ook keukens in de breedste zin van het woord. Wij spuiten fronten, maar ook nieuwe fronten maken in elk gewenst materiaal of het vervangen van uw blad of apparaten is mogelijk. Ook kunnen wij uw keuken uitbreiden of een water- en of brandschade voor u op lossen. Zoekt u een kast voor in bijvoorbeeld de bijkeuken waar uw wasmachine en droger in kunnen of een kast voor op de slaapkamer of de woonkamer? Ook dan kijken we graag met u mee! Samen gaan we op zoek naar uw droominterieur dat aansluit op uw stijl, budget en woonwensen.

Nieuws

Vacatures

Monteur / Meubelmaker

Ben jij een monteur, maar identificeer jij jezelf als meubelmaker? Of juist andersom? We’ve got you!
We krijgen er een kick van om niet alleen het hart van het huis, de keuken dus, maar ook de rest te voorzien van een origineel op maat gemaakt interieur. Alles verlaat onze eigen productiehal om vervolgens op hun eindbestemming vakkundig geplaatst te worden.
Jij bent iemand die van puzzelen houdt. Je houdt er nu eenmaal van als dingen naadloos op elkaar aansluiten. Je bent creatief, slim en je sociale skills zijn dik in orde. Daarnaast bezit je een paar spierballen!
We hebben een X, een Y, een Z, een A en een B; die 5-assige frees waarmee wij werken is voor jou dus een feestje. Je vindt het gezellig om samen te werken, maar alleen werken vind je ook prima. Maar proosten op het weekend tijdens de vrijmibo is leuker met z’n allen!
Gaat jouw hart sneller kloppen van een goeie keuken? Vind je er eentje maken net zo leuk als er eentje plaatsen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht