13, 14 & 15 oktober 2023 | Evenementenhal Hardenberg

Vereniging Electrische Rijders

Vereniging Electrische Rijders

Vereniging Electrische Rijders

Over ons

VER is dé stem van de elektrische rijder en de onafhankelijke informatiebron voor de (toekomstige) elektrische rijder. De VER is bovendien een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden. Dus niet alleen voor de elektrische rijder van nu, maar ook die van straks.

VER Community
Onze leden houden elkaar via social media op de hoogte van ontwikkelingen of uitdagingen en helpen elkaar daar actief bij. Denk bijvoorbeeld aan het delen van ervaringen van vakantie reizen, vraag en aanbod van elektrische auto’s, tips voor specifieke EV-weetjes of informatie over laadpalen. Er is een actieve Facebook groep en we zijn ook te vinden op Instagram en Twitter via @evrijders.

Vereniging Elektrische Rijders
De VER is dé stem van de elektrische rijder en de onafhankelijke informatiebron voor de (toekomstige) elektrische rijder. Daarnaast is de VER een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden. We werken met een vrijwillig bestuur, een klein en zeer gedreven stafbureau en een groot netwerk van leden en ambassadeurs. Dankzij het enthousiasme van al deze mensen zijn we sinds 2015 gestaag gegroeid naar ruim 10.000 leden. En we groeien nog elke dag door. Want om het Nederlandse doel van 100% elektrische nieuwverkoop van auto’s in 2030 te gaan halen moet er nog heel veel gebeuren. En wij zetten ons daar 100% voor in! We werken met elkaar toe naar een Nederland waarin je klimaatvriendelijk, uitstootvrij en prettig verplaatsen met de auto de normaalste zaak van de wereld is. Doe je met ons mee?

De VER is ‘voor de leden, van de leden, door de leden’.
Het is een ingeschreven vereniging (KvK nr. 63780771) met openbare statuten.
De VER stelt geen data van of over individuele leden (of tot individuele leden herleidbaar) beschikbaar aan derden.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht