11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Bestrating.NL

Bestrating.NL

Over ons

Bestrating.nl – alles voor uw complete tuin

Bestrating nodig? Dit en nog veel meer koopt u bij Bestrating.nl. Wij zijn de partij voor de inrichting van uw complete tuin. Wat begon als hobby in 2000 is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met webshop en showtuin van ruim 5.000 m².
Bij Bestrating.nl houden we het graag persoonlijk. Onze specialisten kunnen u adviseren over alle soorten tuin bestrating, natuurlijk op basis van uw wensen en budget. Met een assortiment van ruim 9000 producten kunt u bij ons bestrating en accessoires kopen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen.

Tuin bestrating, verlichting, buitenverblijven en meer

Het assortiment van Bestrating.nl bestaat uit allerlei soorten tuin bestrating, zoals tuintegels en sierbestrating. Ook voor alle bijbehorende accessoires voor het bestraten zoals lijngoten, ophoogzand en opsluitbanden kunt u bij ons terecht. Van particulier tot hovenier, gemeentes of aannemers, iedereen kan terecht bij Bestrating.nl

Naast al deze toebehoren voor het bestraten van uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor de leukste accessoires, om van uw tuin een echt thuis te maken. Denk bijvoorbeeld aan ons grote aanbod buitenverblijven en in-lite tuinverlichting.

Bestrating bekijken in onze showtuin

In onze showtuin van meer dan 5000 m2 kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht