Reserveer een gratis flitsadviesgesprek

Zal je altijd zien; je komt speciaal naar de beurs voor die ene standhouder. Maar eenmaal op de beurs is diegene continu in gesprek met andere bezoekers. Daar hebben we iets op gevonden, een aantal deelnemers biedt jou de unieke kans om vooraf al een afspraak in te plannen. Hierdoor ben je verzekerd van iemand die de tijd neemt en jou van persoonlijk advies kan voorzien.

De adviseurs

Binnenkort maken we bekend welke deelnemers gebruik maken van de mogelijkheid om een persoonlijk advies in te plannen. De personen bij wie je een afspraak kunt inplannen stellen zich dan onderstaand graag aan je voor.

 

37

Gaslozewoningen.nl

Raymond Schepers

In 9 stappen van het gas af? Wij vertellen je in een persoonlijk gesprek hoe! 

36

Bureau voor Verduurzamen

Merijn Slot

Ben je geïnteresseerd geraakt in het verduurzamen van je woning? Meld je aan voor een afspraak bij ons in de stand. Wij gaan samen met jou opzoek naar de beste duurzame maatregelen die mogelijk zijn voor jouw situatie.

38

Studio Loyd

Loyd Wesseling

Studio Loyd focust zich op het inrichten en indelen van badkamers. Op zoek naar een uniek en eigentijds ontwerp? Maak dan een reservering en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw badkamer!

Huis & Woon Vierkant

Bestrating.nl

Bert Meijeringh

Tijdens een adviesgesprek willen we graag jouw wensen en ideeën bespreken en samen nadenken over de opties die binnen jouw budget passen. Of het nu gaat om bestrating, verlichting of het creëren van een prachtig buitenverblijf, bij Bestrating.nl vind je alles wat je nodig hebt!