Bouwplannen? Laat je inspireren!

Je hebt een kavel gekocht, of bent dit van plan. Stap één is gezet, maar er komt nog veel meer kijken bij het bouwen van een huis. Ga je voor een projectbouw-woning, of ontwerp je samen met een architect jouw droomhuis? Hoe veel geld kun je lenen voor je hypotheek, en hoe veel eigen geld heb je nodig?

Op Huis & Woon Beurs vind je antwoorden op al jouw vragen over het bouwen van je woning. Tal van kwalitatieve exposanten uit de regio staan voor je klaar om jou op weg te helpen naar jouw droomhuis!

EXPOSANTEN

Welke exposanten zijn interessant voor mij?

Hoe ver zit je in het bouwproces van jouw droomhuis? Zijn het enkel de dromen, ben je op zoek naar een aannemer of staat jouw ontwerp al? Of je nou nog moet beginnen of al een bouwplan hebt: op Huis & Woon Beurs vind je exposanten die relevant zijn voor jou. 

Aannemers, architecten, interieuradviseurs. Slechts een greep uit de dienstverleners die van belang zijn voor jouw nieuwbouwwoning. Ben je op zoek naar een specifiek product of leverancier? Bekijk hier het exposantenprofiel. 

Trends & inspiratie

Wat past bij jou?

Je hebt vast al een idee over hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. Maar wat zijn de trends van nu? Waar moet je op letten, en wat is een echte musthave voor jouw woning? Kom erachter op Huis & Woon Beurs. Tientallen exposanten nemen je mee in de woningtrends van 2022. 

Kom je er niet uit? Onze interieuradviseurs helpen jou om je stijl te bepalen!