Alles wat je moet weten om van jouw deelname een succes te maken!

Bij Easyfairs verstaan we het vak van ontzorgen. Graag helpen we je op weg naar een fantastische beursdeelname met de volgende middelen.

Easyfairs maakt je deelname “Easy”

Als beursorganisatie staan wij altijd tot je beschikking en helpen we je graag met al je vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om je deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

Event Services staat voor je klaar

Via de webshop in My Easyfairs bestel je eenvoudig alle producten die je nodig hebt voor jouw beurs. Kies uit het grote assortiment meubilair en bestel je internetaansluiting, stroomtoevoer of printwerk.

De afdeling Event Services helpt je graag bij het maken van de juiste beslissing en geeft advies over een stand upgrade of printwerk. 

Klik op de button voor meer informatie.

My Easyfairs

Iedere exposant bieden wij extra zichtbaarheid op onze website aan. Je ontvangt inloggegevens voor My Easyfairs, waarin je jouw gegevens kunt achterlaten. Je kunt jouw website, adres, bedrijfsomschrijving en logo kwijt in onze beveiligde omgeving.

Zodra de deelnemerslijst wordt gepubliceerd zullen jouw gegevens hier verschijnen. Ook kunnen bezoekers rechtstreeks contact met je opnemen via het contactformulier. 

Nodig jouw klanten uit!

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw klanten via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt.

Potentiële klanten die een uitnodiging ontvangen voor Huis & Woon Beurs via de uitnodigingsservice kunnen gebruik maken van een exclusieve deal. Zij kunnen namelijk dankzij jou hun tweede ticket gratis bestellen! Klik op onderstaande button voor meer informatie over de uitnodigingsservice.

Opbouwdagen

Volgt zo spoedig mogelijk

Openingstijden

Vrijdag 14 oktober 2022 | 12:00 – 22:00 uur

Zaterdag 15 oktober 2022 | 10.00 – 17.00 uur

Zondag 16 oktober 2022 | 10.00 – 17.00 uur

Afbouwdagen

Volgt zo spoedig mogelijk

Days
Hours
Minutes
Seconds
We zijn open!

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor deelname? Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.