Reserveer een gratis flitsadviesgesprek

Huis & Woon Beurs biedt jou als bezoeker de mogelijkheid om een gratis flitsadviesgesprek te krijgen met een interieuradviseur. In totaal 4 interieuradviseurs staan voor je klaar op het Interieur Advies Plein in Hal 1. Krijg antwoorden op vragen als ‘Welke kleuren kies ik in mijn interieur?’, ‘Hoe bepaal ik de indeling van mijn woonkamer?’ of ‘Moet ik gaan voor een ronde of rechthoekige eettafel?’

Maak hieronder kennis met onze vier interieuradviseurs.

Het Interieur Advies Plein is zo enthousiast ontvangen dat het nu al helemaal is volgeboekt! Helaas is het niet meer mogelijk een adviesgesprek in te plannen.

Interieurprofessionals

Jacquelien Zondervan - Ja-Zo interieurstyling & advies

Ja-Zo interieurstyling & advies

Ik ben Jacquelien en ik vind het geweldig om mensen te helpen met het inrichting van hun woning. Of het nu een woonkamer, een keuken of een slaapkamer is. Ik probeer de klant elke keer te verrassen.

Lottie interieurstyling & advies

Ik ben Lottie en samen kunnen we aan de hand van jouw wensen een interieurontwerp op maat maken. Alleen advies voor verf, behang, raamdecoratie of een mooie vloer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

You at Home

Ik ben Rachel en vanuit mijn talent voor het omtoveren van interieurs heb ik me laten scholen in het vak. Samen gaan we op zoek naar jouw stijl en ideale interieur. Mijn adviezen zijn praktisch en verrassend, met gevoel voor detail.

C-Studio

Ik ben Corine Stelpstra. Altijd ben ik al bezig met mooie stoffen, prints en structuren. Ik kan me enorm verwonderen over mooie belijningen in gebouwen, en bovenal over al het moois in de natuur. Vooral hier zijn zulke mooie structuren, kleuren en lichtinval.

LET OP! Het Interieur Advies Plein is helemaal volgeboekt!

Maak hier je afspraak