Reserveer een gratis flitsadviesgesprek

Huis & Woon Beurs biedt jou als bezoeker de mogelijkheid om een gratis flitsadviesgesprek te krijgen met een interieuradviseur. In totaal 8 interieuradviseurs staan voor je klaar op de Interieur Advies Straat in Hal 2. Krijg antwoorden op vragen als ‘Welke kleuren kies ik in mijn interieur?’, ‘Hoe bepaal ik de indeling van mijn woonkamer?’ of ‘Moet ik gaan voor een ronde of rechthoekige eettafel?’

Daarnaast introduceren we dit jaar voor het eerst 3 bekende interieuradviseurs waar jij kunt aanschuiven voor advies. Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn. 

Interieurprofessionals

Met trots stellen we de acht interieuradviseurs aan je voor. De mogelijkheid om een afspraak in te plannen bij een van de interieuradviseurs volgt binnenkort. Zeker weten dat je nog ruime keuze hebt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte!

Jacquelien Zondervan - Ja-Zo interieurstyling & advies

Ja-Zo interieurstyling & advies

Ik ben Jacquelien en ik vind het geweldig om mensen te helpen met het inrichting van hun woning. Of het nu een woonkamer, een keuken of een slaapkamer is. Ik probeer de klant elke keer te verrassen.

Lottie interieurstyling & advies

Ik ben Lottie en samen kunnen we aan de hand van jouw wensen een interieurontwerp op maat maken. Alleen advies voor verf, behang, raamdecoratie of een mooie vloer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

You at Home

Ik ben Rachel en vanuit mijn talent voor het omtoveren van interieurs heb ik me laten scholen in het vak. Samen gaan we op zoek naar jouw stijl en ideale interieur. Mijn adviezen zijn praktisch en verrassend, met gevoel voor detail.

C-Studio

Ik ben Corine Stelpstra. Altijd ben ik al bezig met mooie stoffen, prints en structuren. Ik kan me enorm verwonderen over mooie belijningen in gebouwen, en bovenal over al het moois in de natuur. Vooral hier zijn zulke mooie structuren, kleuren en lichtinval.

Maak hier je afspraak

Huis & Woon Vierkant

Ja-Zo interieurstyling & advies

Ik ben Jacquelien en als interieuradviseur zoek ik samen met jou naar de beste oplossing voor jouw interieur! Wat je mooi vindt en waar je blij van wordt, maar soms is het lastig te creëren wat je voor ogen hebt en is het fijn als iemand meedenkt. Ik help je graag!

Lottie interieurstyling & advies

Lottie interieurstyling & advies

Ik ben Lottie en samen kunnen we aan de hand van jouw wensen een interieurontwerp op maat maken. Alleen advies voor verf, behang, raamdecoratie of een mooie vloer? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

C-Studio

C-Studio

Altijd ben ik al bezig met mooie stoffen, prints en structuren. Ik kan me enorm verwonderen over mooie belijningen in gebouwen, en bovenal over al het moois in de natuur. Vooral hier zijn zulke mooie structuren, kleuren en lichtinval. 

Machinehuis interieur architectuur

Machinehuis interieur architectuur

Machinehuis Interieurarchitecten is opgericht door Claire Aarts. Ruimtelijk wonen, mooie materialen en kleurgebruik zijn voor Machinehuis de uitgangspunten. Op basis van jullie wensen gaan we samen opzoek naar de kern de woning. 

Stijlstudio 93

Stijlstudio 93

Ik ben Mendy van Hoogdalem, een enthousiaste interieurontwerper en stylist met passie voor het vak! Met Stijlstudio 93 leg ik mijn ziel en verbeeldingskracht in elk ontwerp waaraan ik werk.  Een passend plan bij zowel woonvraag als woningruimte is zo gemaakt!

Huis & Woon Vierkant (2)

Styling by Mulder & Van Dijk

Wij, Anita en Mariska, zijn de gezichten achter Mulder en van Dijk. Met onze jarenlange ervaring in deze branche hebben wij onze passie en kennis voor interieur en styling gebundeld. Aan de hand van jouw wensen, gaan wij aan de slag om een passend interieur ontwerp te realiseren.

Studio Yoisho

Studio Yoisho

Hi, ik ben Marloes! In mijn adviezen en eigen woning laat ik mij graag inspireren door de bekende Japanse interieurstijlen; De natuurlijke kleuren en materialen in combinatie met de eenvoud zorgen voor een rust en kalmte in huis. YOISHO is de Japanse; Zucht.. ik ben thuis!

Van der Pluym Interieurontwerp

Van der Pluym Interieurontwerp

Hallo, Ik ben Hilde en als gediplomeerd interieurontwerper sta ik voor een interieur dat samen brengt. Samen als in eenheid creëren, het verbinden van jouw woonstijl met die van je partner.