11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Inschrijvingen voor de Interieur Advies Straat geopend!

Stel je voor: een perfect ingerichte woonruimte die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Dat is precies wat je kunt bereiken met een flits adviesgesprek met een van de interieuradviseurs op de Interieur Advies Straat. De inschrijvingen zijn sinds deze week geopend en we geven alvast 1 tip: wacht niet te lang met je plek reserveren, vorig jaar waren de plekken snel volgeboekt!

Ontmoet de Interieuradviseurs die het verschil maken
Dit jaar hebben we een team samengesteld van ervaren interieuradviseurs die klaarstaan om hun expertise met jou te delen. onderstaand stellen we de acht interieuradviseurs graag aan je voor. Iederen adviseur komt met pallet aan kennis en vaardigheden die jou helpen het beste van jouw ruimte te benadrukken en de sfeer neer te zetten die jij wilt. Lees je mee wie er aanwezig zijn?

Hoe reserveer je een flits advies gesprek?
Het proces is moeiteloos. Ga naar de pagina Interieuradvies, hier stellen de interieuradviseurs zich nogmaals in het kort voor en kun jij een keuze maken wie je het meeste aanspreekt. Onderaan de pagina vind je vervolgens een planningtool. Hier selecteer jij een dag, tijdstip en de adviseur waarmee je een gesprek wilt en maakt de reservering. Wacht niet te lang, de beschikbare plekken zijn beperkt en er is veel interesse.

Interieur influencers
Naast de acht interieur adviseurs die aanwezig zijn op de Interieur Advies Straat. Is er ook elke dag een interieur influencer aanwezig. Binnenkort maken we bekend wie er wanneer aanwezig zullen zijn. Ook bij deze bekende interieur influencers kun je een adviesgesprek reserveren. Volg ons op Instagram of Facebook om als eerste op de hoogte te zijn wie er aanwezig zijn en wanneer je een gesprek kunt reserveren.