13, 14 & 15 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Huis & Woon Beurs wordt een ‘blijvertje’

Huis & Woon Beurs wordt een ‘blijvertje’

De nieuwe Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg is afgelopen weekend succesvol verlopen. Duizenden bezoekers kwamen op de driedaagse beurs af, waar in totaal 75 exposanten zich presenteerden verdeeld over meer dan drie beurshallen. Wethouder Martijn Breukelman en Joram Maan van Rabobank openden vrijdagmiddag de beurs officieel. “Een beurs als deze is een must gezien de uitdagingen die voor ons liggen gezien de stijgende energierekeningen en het verder verduurzamen van woningen. Wij zijn erg blij dat deze beurs er nu is in Evenementenhal Hardenberg”, aldus beide heren.

Het is de eerste keer dat Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg werd gehouden. De exposanten die zich presenteerden, lieten de bezoekers van alles zien op het gebied van badkamers & keukens, bouwen & verbouwen, verduurzamen, tuin en interieur. Ook waren er meer dan 30 presentaties op de beurs: de ene helft in het Duurzaamheidstheater en de andere helft in de Woonkamer. Met als hoogtepunt de ronde tafel sessie op de vrijdagavond met wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurinfluencer Judith Doppenberg van HUIZEDOP en Jochem Essink van Rabobank.

Aan het eind van het succesvolle weekend kon de beursorganisatie niets anders concluderen dat deze beurs allesbehalve eenmalig zal zijn. “Dit smaakt naar meer, dat hoorden we vanuit alle kanten. Bezoekers kregen volop antwoorden op al hun woonvragen, en anderzijds waren exposanten erg tevreden over het aantal bezoekers en ook de doelgerichtheid waarmee bezoekers naar de beurs kwamen. Daarom kunnen wij vol trots aankondigen dat Huis & Woon Beurs in 2023 gaat terugkeren. De datum is dan: vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 in Evenementenhal Hardenberg”, laat Jeffry Plaggenmarsch namens de beursorganisatie weten.