11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Huis & Woon Beurs: flink meer bezoekers en enthousiaste deelnemers

De tweede editie van Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg is dit weekend bezocht door 6.306 bezoekers, dat zijn er bijna 2.000 meer dan vorig jaar. Ook waren er bijna twee keer zoveel deelnemers, waardoor het totaal aantal uitkwam op 110 exposanten. De datum voor de derde editie is ook al aangekondigd: 11, 12 en 13 oktober 2024.

“Wij hebben fantastische dagen gehad, waarbij onze verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Vooraf hadden we uiteraard gehoopt op een bezoekersgroei ten opzichte van vorig jaar, maar dat we zouden groeien met maar liefst 42 procent hadden we nooit durven dromen. Mede door deze toegenomen belangstelling, waren onze deelnemers erg enthousiast. Zo enthousiast, dat zelfs al ruim 60 procent zich direct tijdens de beurs inschreef voor 2024. Daar zijn wij enorm blij mee, want hierdoor kunnen we de beurs nog meer laten groeien”, zegt organisatoren Tineke Reinink en Marielle Postma.

In totaal vier beurshallen stonden afgelopen weekend in het teken van interieur, duurzaamheid, keuken & badkamer, bouwen & verbouwen en tuin & buitenleven. Hier presenteerden zowel regionale als landelijke bedrijven zich aan bezoekers die opzoek waren naar inspiratie, advies en informatie om hun woonplannen te laten slagen. Ook waren er doorlopend presentaties in Theater De Woonkamer en in het Duurzaamheids Café.

Reinink en Postma: “Ook hebben we tijdens de beurs veel mensen mogen verwelkomen die interesse hebben om in 2024 deel te nemen aan de beurs. Zij waren allemaal erg enthousiast en ook met hen gaan we in de komende periode in gesprek om de mogelijkheden voor 2024 te bespreken. Alles bij elkaar laat zien dat deze beurs een enorme potentie heeft. Wij willen elk jaar stap voor stap verder groeien en deze editie heeft ons laten zien dat we op de goede weg zijn.”

De derde editie van Huis & Woon Beurs is op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024.