Inspiratie voor jouw droomverbouwing!

Verbouwen: het kan in allerlei soorten en maten. Van een grote verbouwing tot een subtiele kleine aanpassing van je woning. Maar hoe groot of klein je verbouwing ook is, het doel is hetzelfde: je woning (nog) mooier maken dan die al was!

En dat kan van alles zijn: heb je een nieuwe woning gekocht die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of sta je juist op het punt om een woning te kopen, maar je wil meer inzicht krijgen in de mogelijkheden voor het verbouwen van deze woning? De antwoorden vind je op Huis & Woon Beurs.

Verbouwen kan ook zijn dat je een ruimte wil creëren voor de speelkamer van de kinderen, of een hobby- of werkruimte voor de ouders? Of wil je je huidige woning verduurzamen? Wat je verbouwwens ook is, op Huis & Woon Beurs in Hardenberg vind je de oplossing voor jouw uitdaging.

Waar begin je?

Twee linkerhanden en geen bouwkundig inzicht?

Jouw woonwens begint vaak met een uitdaging: je struikelt over het speelgoed in de woonkamer en het thuiswerken aan tafel begint je wel te vervelen of jouw nieuwe woning voldoet nog niet aan al jouw wensen. Een verbouwing is het antwoord. Maar, waar begin je?

Op Huis & Woon Beurs vind je tal van experts die jou adviseren omtrent je verbouwing. Of je nu al duidelijke plannen hebt gemaakt en op zoek bent naar de perfecte leverancier, of dat je nog géén idee hebt waar te beginnen. Aannemers, binnenhuisarchitecten en bouwbedrijven adviseren je graag!