14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Nachtzon biedt een nieuwe kijk op solar.

Nachtzon biedt een nieuwe kijk op solar.

Beschrijving

Nachtzon biedt een nieuwe kijk op solar.

Nachtzon van LULA | Light Up Life Anywhere is een solarlamp van hoge kwaliteit.
Solar wordt door velen geassocieerd met vies blauw/wit licht, iets dat na een paar maanden in de prullenbak kan, iets dat zéker niet te vergelijken is met bekabelde verlichting…
Door ons optimale batterijmanagement in combinatie met de nieuwste solartechnologie momenteel verkrijgbaar, is de overweging voor solar t.o.v. bekabelde verlichting echter gemakkelijker dan ooit.
Geen kabels ingraven, plaatsen waar je wilt, geen elektricien nodig, gewoon… een gat graven, paal erin, even aanstampen… KLAAR!

Door gebruik te maken van robuuste materialen van duurzame aard kunnen de lampen tegen een stootje en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Bijvoorbeeld ook tegen die van een waddeneiland waar zilte zee van grote invloed kan zijn.

Sluiting, doorgestoken kabels, inwatering. Het zijn geen problemen meer, sterker nog, je kunt ze met Nachtzon oplossen.
Daarnaast gaan wij voor de beste service: 5(!) jaar garantie op het besturingssysteem en mogelijkheden voor een onderhoudsabonnement.

Mocht je alsnog gebruik willen maken van je reeds aangelegde bekabeling > geen probleem. Nachtzon sluit sinds kort ook aan op 12V, 24V & 220V.

Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben? Kom dan naar stand 707 voor vrijblijvend advies en een kijkje in ons groeiende assortiment.

Tot dan!