14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Eerste editie van Huis & Woon Beurs op punt van beginnen

Eerste editie van Huis & Woon Beurs op punt van beginnen

Beschrijving

Eerste editie van Huis & Woon Beurs op punt van beginnen

In totaal 75 bedrijven verdeeld over meer dan 3 beurshallen presenteren zich op Huis & Woon Beurs. Dit zijn veelal regionale bedrijven, zoals bouw- en adviesbureaus, isolatiebedrijven, keuken- en badkamerzaken, leveranciers van waterontharders, warmtepompen, zonnepanelen, kozijnen, dakramen, dakkappellen en vloerverwarming. Ook op het gebied van tuin & interieur is een hele beurshal gevuld met deelnemers, zoals leveranciers van sierbestrating, tuinmateriaal, duurzame buitenverlichting, beregeningssystemen, zwembaden, vuurtafels en woninginrichting.

Op de beursvloer zijn twee theaters waar doorlopend presentaties worden gegeven. In het Duurzaamheidstheater worden presentaties gegeven over onder meer isoleren, de financiële mogelijkheden om te gaan verduurzamen, elektrisch rijden en tips voor het verlagen van het energieverbruik van je woning. In theater De Woonkamer zijn presentaties over interieurstijlen, hypotheken, duurzame keukens, de nieuwste verflijnen en gestructureerd verhuizen en je huis organiseren.

Midden op Huis & Woon Beurs is een Laan van Duurzaamheid waar onafhankelijke partijen klaarstaan voor bezoekers om hen te voorzien van advies over het verduurzamen van je woning. In deze Laan van Duurzaamheid staat ook de allernieuwste elektrische auto, Subaru Solterra.

Verder is er een Interieur Advies Plein met vier interieurstylisten waar bezoekers terecht kunnen voor een gratis flitsadviesgesprek. Deze dient wel vooraf gereserveerd te zijn. Er zijn op Huis & Woon Beurs ook tiny houses te bewonderen en is er op de vrijdagavond een tafelgesprek over duurzaam wonen en tuinieren met prominente sprekers als Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurinfluencer Judith Doppenberg en Jochem Essink van Rabobank.

Huis & Woon Beurs wordt op vrijdag 14 oktober om 11.50 uur officieel geopend door wethouder Martijn Breukelman van Gemeente Hardenberg en coöperatief directeur Joram Maan van leefgebied Vaart & Vechtstreek namens Rabobank.