Is je woning toe aan een opfrisbeurt?

Het is de kers op de taart: het interieur van je woning. Heb je je droomwoning gekocht, maar is de badkamer aan vervanging toe? Of ben je een huis aan het bouwen en wil je graag weten welk interieur dadelijk het beste bij jou past? Of is jouw huis na 10 jaar toe aan een frisse kleur op de muren en heb je hier advies bij nodig? Op Huis & Woon Beurs laat je je inspireren & win je advies in van experts over de inrichting van jouw huis. 

Maak van je huis een thuis

Je huis voelt pas als thuis als het helemaal naar wens is. Met een paar kleine aanpassingen kun je al veel bereiken!

Wil je het groter aanpakken en een nieuwe badkamer of keuken plaatsen? Of ben je op zoek naar een mooie overkapping in de tuin als verlengstuk van je woonkamer? Op Huis & Woon Beurs geven experts jou vrijblijvend advies over je woonwensen. 

TRENDS & INSPIRATIE

Welke trends passen bij ons?

Trendkleuren, materialen en prints veranderen ieder seizoen. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor iets wat bij je past, en dat je het over een aantal jaren nog steeds mooi vindt. Zie je door de rib & velvetstoffen de bank niet meer? Laat je dan adviseren door onze interieuradviseurs.

Tip: neem de plattegrond & foto’s van je woning mee!

Van binnen naar buiten

Wil je in jouw eigen buitenruimte net zo kunnen genieten als in je huis? Ben je opzoek naar meer gemak in het onderhouden van je tuin? Of moet het tuinproject nog starten, maar heb je geen idee wat je wilt? Voor al deze tuinvragen kun je terecht bij Huis & Woon Beurs.

De specialisten van de tuinbranche zijn aanwezig om jouw te adviseren over de beste indeling van je tuin, de mooiste materialen en het beste bewateringssysteem. Schroom dus niet om de plattegrond van je tuin mee te nemen om advies te vragen en alle mogelijkheden te ontdekken.