14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

TRIM Trading BV / Homebox

TRIM Trading BV / Homebox

TRIM Trading BV

Over ons

Ons idee voor een tochtvrije brievenbus is ontstaan, omdat er op dit moment alleen borstels of niet goed sluitende binnenkleppen verkrijgbaar zijn. Beiden laten nog steeds tocht door en heffen het probleem van tocht en kou niet op.

Het bleek voor ons een uitdaging om een goede tochtvrije brievenbus te ontwerpen én op de markt te brengen. Na veel brainstormen en diverse prototypes gemaakt te hebben, hebben wij een uitstekende oplossing gevonden. Ons idee overtreft zelfs onze eigen verwachtingen want hij is nóg beter geworden dan onze eerste bedoeling was. De Homebox is niet alleen tochtvrij maar ook isolerend en kierdicht!

We hebben de techniek van een “passiefhuis”-kozijn vertaald naar de brievenbus. Het is een tochtvrije en isolerende brievenbus geworden, voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor is de tochtvrije, kierdichte en isolerende werking van de brievenbus (U-waarde = 1,23 W/m2.K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3s-1, luchtdichtheidsklasse 3) zelfs beter dan de huidige kozijnen en deuren. Daarnaast is de Homebox ookn og eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB. Wij zijn daarom van mening dat onze brievenbus een welkome aanvulling c.q. oplossing in de markt is. We noemen onze innovatieve brievenbus de Homebox.

De Homebox wordt via onze eigen onderneming, TRIM Trading BV op de markt gebracht.

Gemarkeerd product

Homebox

Homebox brievenbus

De Homebox is voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Met recht is de Homebox de geïsoleerde brievenbus. Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend (U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3.s-1, luchtdichtheidsklasse 3), Een must have voor iedere woning. Daarnaast is de Homebox ook nog eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB. Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010). De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand en is zowel horizontaal als verticaal te monteren. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op