13, 14 & 15 oktober 2023 | Evenementenhal Hardenberg

Studio Excellent

Studio Excellent

Studio Excellent

Over ons

Studio Excellent is een interieurontwerpbureau en denkt met uw mee van ontwerp tot en met de realisatie van uw droominterieur.

Studio Excellent is opgericht door René Dekker samen met Interior Designer Marije Hartman. Zowel op zakelijk als persoonlijke vlak altijd opzoek naar groei, je kunt het ook positieve nieuwsgierigheid noemen. Beide altijd bezig met nieuwe dingen, nieuwe ervaringen. Bij alles wat we denken maken we plaatjes in ons hoofd. We verbeelden ons hoe iets zou kunnen zijn. In het geval van Studio Excellent is een technisch oog gecombineerd met een creatieve geest, wat resulteert in realistische en praktische ontwerpen. Een samenhangend geheel, een nieuw thuis!

Het is onze missie om jou te begeleiden naar een echt thuisgevoel, zodat jullie met familie en andere dierbaren warme herinneringen gaan maken. Onze manier van werken zal bijdragen aan jouw woongenot.

Ons enthousiaste team bedenkt creatieve oplossingen en maatwerk interieur en meubelen voor elke ruimte in huis of bedrijfspand in elke gewenste stijl. Altijd met oog voor detail. Hiervoor werken we samen met onze dochterondernemingen Keukenstudio Dekker en Dekker Interieur.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht