14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Rabobank

Rabobank

Coöperatieve Rabobank U.A.

Over ons

Of je nu droomt van je eigen plek of groter wilt wonen. We vinden het belangrijk dat een hypotheek bij jouw situatie past. Nu én in de toekomst. Daarom denken we graag met je mee. Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Bereken stap voor stap je hypotheek. Kom langs op onze stand en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn.

Kom ook naar onze stand voor: een Financiële check en hulp bij het verduurzamen van jouw eigen woning.

Wanneer je graag een woning wenst te bouwen, kunnen wij je daarmee ook op weg helpen. Om meer kans te maken bieden wij de mogelijkheid aan om een financiële check te doen. Deze check stuur je mee met de inschrijving. Een financiële check laat zien dat de aankoop van de (nieuwbouw)woning haalbaar is en geeft de projectontwikkelaar meer zekerheid. Je kan deze financiële check gemakkelijk (online) laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank.

Inzicht met duurzame huisscans
Als coöperatieve Rabobank willen we een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Daarom moedigen wij het verduurzamen van woningen aan. Om je hierbij te helpen werken we samen met homeQgo, een dochter van The Sustainables. The Sustainables is een zelfstandig bedrijf en een dochter van Rabobank. Met de huisscans van homeQgo krijg je binnen een paar klikken inzicht in welke energiebesparende maatregelen jij kunt nemen. Ook kun je direct vrijblijvende offertes opvragen en na akkoord de installatie regelen. Wacht niet langer en start met besparen op je energierekening.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op