14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Plameco Vakbedrijf Ommen

Plameco Vakbedrijf Ommen

Plameco Vakbedrijf Ommen

Over ons

Ga jij binnenkort je droomhuis (ver)bouwen? Denk dan ook eens na over het plafond. Er zijn namelijk vele mogelijkheden met een Plameco plafond waar je in de toekomst alleen maar voordelen uithaalt. Comfort is tegenwoordig erg belangrijk. Echt thuiskomen en de rust ervaren in een comfortabele omgeving. Wat kan Plameco hierin bieden en wat zijn hierin de voordelen? Hoe kan Plameco je hierbij helpen?

Voor de nieuwbouw kunnen wij verschillende aspecten aanbieden en samen met jou als klant invullen. Het voordeel is dat dit allemaal kan na oplevering van de woning.

Gemarkeerd product

Zakelijke plafonds

Zakelijke plafonds

Goede verlichting op kantoor is belangrijk. De verlichting heeft een grote invloed op de werkzaamheden en sfeer op kantoor. Voor de verlichting bij een werkplek raden we een ‘koude’ lichtkleur aan. Met witlicht wordt de concentratie en alertheid gestimuleerd. Voor de kantine of ontvangstruimte kun je wel kiezen voor ‘warme’ kleuren verlichting, zodat het een sfeervolle ruimte wordt. Onze Plameco adviseurs helpen graag om het juiste lichtplan voor je kantoor op te stellen.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op