14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Mea Arte

Mea Arte

Mea Arte

Over ons

Mijn naam is Reijer van Galen en ik heb veel ervaring met het leggen van pvc-vloeren. Met Mea Arte (Latijn voor mijn kunst, mijn ambacht) kan ik mijn creativiteit kwijt in mijn vak. “Kunstobjecten uit ambacht is wat ik bied.” Ik beleef er enorm veel plezier aan om iets moois achter te laten.
Er zijn vele redenen te geven om voor pvc te kiezen. Eén daarvan is dat pvc heel duurzaam is en 20-50 jaar meegaat, goed recyclebaar en daarmee duurzaam is. Een andere reden is dat het eenvoudig is schoonmaken te maken en het prima op vloerverwarming kan worden gelegd. Daarom is pvc ideaal voor woningen, kantoren en industriële omgevingen.
Het leggen in patronen (onder andere visgraat en Hongaarse punt zijn tegenwoordig erg in trek) of het afwerken met band en bies is met pvc geen enkel probleem. Een figuur of een (bedrijfs-)logo inleggen is heel goed mogelijk en in de entree van een bedrijf spreekt dit zeker tot de verbeelding. Mensen herinneren zich dat bij binnenkomst en zo is een vloer een prachtig visitekaartje.

Mea Arte is voornamelijk in Noord- en Oost-Nederland actief, maar niet exclusief.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op