13, 14 & 15 oktober 2023 | Evenementenhal Hardenberg

Hoving Duurzaam

Hoving Duurzaam

Hoving Duurzaam

Over ons

Onze missie is het duurzaam maken van de samenleving en dat haal je niet door klakkeloos zonnepanelen te verkopen, maar er ook voor te zorgen dat deze hun werk blijven doen.
Dus eigenlijk is verduurzaming van uw huishouden niet iets van de korte termijn. Maar zeker zijn dat het over 20 jaar nog steeds zijn werk doet en het u de besparing oplevert die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Hoving Duurzaam is voortgekomen uit passie en de overtuiging om iets te betekenen voor de samenleving en klanten. Passie om bij de klant aan tafel dat te bieden wat die klant ook graag wil hebben. Maar soms ook eens samen met die klant te gaan kijken naar, hoe het ook anders kan. Wij zijn overtuigt dat we een verschil kunnen maken in het verduurzamen van onze samenleving en haar huishoudens.

Hoving Duurzaam onderscheidt zich door juist die stap extra te zetten die belangrijk is voor een goed verloop van uw aankoop.
Zo verzorgen we bijvoorbeeld de administratieve handelingen die een aanvraag van een financiering met zich meebrengt en we vragen de BTW voor u terug bij de belastingdienst.

Nieuws

Vacatures

Vacature zonnepanelen monteur

Kun jij op hoogte en daarbij ook veilig en netjes werken? Beschik jij over kennis en ervaring van elektra en installatie of ben je bereid hiervoor te gaan leren?
Kijk dan snel verder.

Profiel:
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
• Je bent klant- en oplossingsgericht.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
• Je hebt geen hoogtevrees.
• Je bent in het bezit van VCA of je bent bereid deze te behalen.
• Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.
• Ervaring met op hoogte werken of zonnepanelen monteren is mooi meegenomen.

Aanbod:
Een leuke fulltime baan binnen een goed bedrijf in een informele werksfeer
Je ontvangt een marktconform salaris op basis van kennis, ervaring en kunde en rijdt in een volledig ingerichte bedrijfsauto. Het behalen van je E rijbewijs behoord zeker tot de mogelijkheden. Verder krijg je volop studie- en trainingsmogelijkheden en je werkt in een enthousiast team met top collega’s.

Wil je meer van ons weten? Bel dan met 0591-212119

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht