14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Hoving Duurzaam

Hoving Duurzaam

Hoving Duurzaam

Over ons

Onze missie is het duurzaam maken van de samenleving en dat haal je niet door klakkeloos zonnepanelen te verkopen, maar er ook voor te zorgen dat deze hun werk blijven doen.
Dus eigenlijk is verduurzaming van uw huishouden niet iets van de korte termijn. Maar zeker zijn dat het over 20 jaar nog steeds zijn werk doet en het u de besparing oplevert die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Hoving Duurzaam is voortgekomen uit passie en de overtuiging om iets te betekenen voor de samenleving en klanten. Passie om bij de klant aan tafel dat te bieden wat die klant ook graag wil hebben. Maar soms ook eens samen met die klant te gaan kijken naar, hoe het ook anders kan. Wij zijn overtuigt dat we een verschil kunnen maken in het verduurzamen van onze samenleving en haar huishoudens.

Hoving Duurzaam onderscheidt zich door juist die stap extra te zetten die belangrijk is voor een goed verloop van uw aankoop.
Zo verzorgen we bijvoorbeeld de administratieve handelingen die een aanvraag van een financiering met zich meebrengt en we vragen de BTW voor u terug bij de belastingdienst.

Gemarkeerd product

Warmtepomp

Warmtepompen

Hoving Duurzaam heeft voor u een keuze uit de Alpha Innotec, Intergas en Panasonic All electric warmtepompen en we bieden de Hybride Warmtepomp aan van Remeha, Intergas en Daikin.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op