13, 14 & 15 oktober 2023 | Evenementenhal Hardenberg

Heatflow Systems

Heatflow Systems
Heatflow Systems

Heatflow Systems

Over ons

Heatflow infraroodfolie:
‘Het gevoel van de eerste zonnestralen in de lente’

Sinds 2015 is HeatflowSystems te Stadskanaal exclusief importeur van Heatflow infraroodfolie. Deze infraroodfolie is volgens de importeur het verwarmingssysteem van de toekomst: besparend, hoog rendement, elektrisch, comfortabel en in korte tijd overal aan te brengen. Een folie van slechts 0,5 millimeter dik die je huis verwarmt: als je het niet zelf ervaart is het amper te bevatten. HeatflowSystems stelt dat het een goed alternatief is voor de gasgestookte cv-ketels, waar we de komende jaren afscheid van moeten nemen. ,,Infraroodfolie is interessant, omdat je cv-ketel een omslachtige manier van verwarmen heeft: je verliest heel veel energie in het proces om water te verwarmen en door het huis te leiden, om de warmte tot slot heel snel te verliezen. De warmte van een radiator is op een meter afstand nauwelijks voelbaar en het duurt lang voor je een ruimte op de gewenste temperatuur hebt.”

Technologisch hoogstandje
,,Met Heatflow bereik je sneller een beter resultaat met een lagere investering. Je kunt tot veertig procent besparen op energiekosten door een hoger rendement en je hebt geen onderhoudskosten. Als je het vergelijkt met andere verwarmingssystemen, biedt Heatflow de beste prijs-kwaliteitverhouding.”

Heatflowfolie bestaat uit een koolstofvezel die voorzien is van een verbinding tussen flinterdunne koperen en zilveren stroomgeleiders. De vulling is een composiet van koolstofvezel en koolstofpasta die zorgt voor gemakkelijke geleiding van de stroom. Het gepatenteerde product is ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse Naos, in samenwerking met Heatflow. De gebruikte techniek is niet nieuw, maar door alle verbeteringen is een technologisch hoogstandje ontstaan.

Natuurlijke warmte

Waarom voelt de warmte van Heatflow zo aangenaam? ,,Infraroodstraling omvat verschillende soorten golven, waarvan voor het menselijk lichaam de lange infraroodgolven de meest waardevolle zijn. Heatflow-infraroodgolven gebruiken dezelfde golflengte als water. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel ook uit water, daarom voelt deze warmte voor ons zo natuurlijk aan.” Gezonde warmte die de luchtkwaliteit verbetert: hoe werkt dat? ,,De folie heeft een natuurlijke antibacteriële werking door de negatieve ionen die worden verzonden tijdens het verwarmen. Uit testen is gebleken dat driekwart van de bacteriën binnen afzienbare tijd verdwijnen. Daarnaast verbetert de luchtkwaliteit in je huis. Omdat Heatflow de lucht niet uitdroogt, blijft de luchtvochtigheid op peil en houd je een gezond en prettig leefklimaat.”

Zelf ervaren

Nieuwe producten hebben tijd nodig. Hoe vaker we bij nieuwbouw- of renovatieprojecten Heatflow toepassen, hoe meer mensen overtuigd raken. Want hoe interessant het ook is met z’n lage investering, het hoge rendement, de garanties en de bediening via wifi-thermostaat of app: je moet het vooral ervaren. Het genot van de eerste zonnestralen van de lentezon, dat gevoel overal in jouw huis, iedere dag……

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht