14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

Groep Negen

Groep Negen

Groep Negen

Over ons

Groep Negen

“Wie zijn wij”

Groep Negen combineert verschillende disciplines binnen de bouw in één team. Begonnen als samenwerking tussen ontwerpbureau en aannemersbedrijf en uitgebreid met interieur en Beng-specialist. Onze visie is dat het beste en meest succesvolle ontwerp ontstaat door alle partijen vanaf de eerste schets met elkaar bij het ontwerp te betrekken. Dit behelst zowel het ontwerp gedeelte als exterieur, interieur en lichtplan als ook het technische gedeelte van energieconcept, bouwtechniek en kosten.

“Van ontwerp tot realisatie”

Naast het maken van een gedegen ontwerp, overleg met gemeente, en omgevingsvergunning inclusief bijbehorende berekeningen, Verwezenlijkt Groep Negen, al dan niet met tussenkomst van een onderaannemer, ook de realisatie van het ontwerp en geldt Groep Negen voor u als hoofdaannemer. Het managen, controleren en coördineren van het bouwproces wordt uitgevoerd door onze projectleider welke vanaf de eerste schets is betrokken bij het proces en voor u als opdrachtgever geldt als het aanspreekpunt van begin tot eind. Dit houdt het proces overzichtelijk en transparant.

“Onze stijl”

Door de verschillende discipline bestaat Groepnegen uit een zeer diverse team, dit sluit dan ook het beste aan bij onze stijl. Uiteraard herkent men een handtekening in de verschillende ontwerpen van Groep Negen houden we van modern en strakke lijnen maar tegelijk is geen ontwerp of proces voor ons hetzelfde. Iedere opdrachtgever heeft een eigen verhaal eigen leefgewoonten en een eigen programma van eisen. Daarnaast is iedere kavel uniek qua ligging, oriëntatie en zichtlijnen, al deze factoren samen resulteren uiteindelijk in een ontwerp en maakt dat elk ontwerp bijzonder en uniek is en blijft.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op