13, 14 & 15 oktober 2023 | Evenementenhal Hardenberg

De Keukenvernieuwers

De Keukenvernieuwers

De Keukenvernieuwers

Over ons

Ben je uitgekeken op je keuken? Ben je de uitstraling zat of merk je dat de keuken niet meer aan je behoeften voldoet? Het kan verleidelijk zijn om meteen te denken aan een volledig nieuwe keuken, maar dat is niet altijd de meest kosteneffici├źnte of duurzame oplossing. Gelukkig is er een alternatief; keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers.

Wat doen De Keukenvernieuwers?
De Keukenvernieuwers is een uniek concept. Het is een netwerk van zelfstandige keukenspecialisten verspreid over Nederland, die gespecialiseerd zijn in het renoveren en vernieuwen van keukens. We bieden een scala aan diensten om je keuken nieuw leven in te blazen, zonder de hoge kosten van een nieuwe keuken en het gedoe van een volledige keuken verbouwing.

Waarom kiezen voor Keukenrenovatie?
Kostenbesparing: Het renoveren van je keuken is over het algemeen aanzienlijk goedkoper dan het volledig vervangen ervan.

Duurzaamheid: Het behoud van je bestaande keuken is een milieuvriendelijke keuze. Je draagt bij aan duurzaamheid omdat we de bestaande goede onderdelen van je keuken behouden.

Tijdswinst: Een keukenrenovatie kost doorgaans veel minder tijd dan het volledig vervangen van een keuken. Je hoeft geen weken of maanden zonder keuken te zitten.

Maatwerk: De Keukenvernieuwers beiden op maat gemaakte oplossingen. We adviseren je in stijl, kleur en materialen om de keuken aan te passen aan jouw wensen.

Waarom kiezen voor De Keukenvernieuwers?
De Keukenvernieuwers onderscheiden zich door hun toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Omdat we een landelijk netwerk hebben, betekent het dat er altijd een professionele keukenspecialist in de buurt is, ongeacht waar je woont in Nederland.

Voor meer informatie over De Keukenvernieuwers kijk je op www.dekeukenvernieuwers.nl

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht