14, 15 & 16 oktober 2022 | Evenementenhal Hardenberg

De Duurzame Oplossing

De Duurzame Oplossing

De duurzame oplossing

Over ons

Wat betekent verduurzaming voor mij? Welke keuzes hierin passen het beste bij mijn huishouden? Hoe houd ik de stijgende energiekosten toch betaalbaar?

De Duurzame Oplossing is een vernieuwend en onafhankelijk kennisplatform met een hart voor duurzaamheid en geeft door middel van gepersonaliseerde tools helder antwoord op bovenstaande vragen.

Wij staan met de energietransitie voor een enorme uitdaging, daarom vinden wij het belangrijk om de overgang naar een energie neutrale samenleving inzichtelijk te maken voor iedereen. Aan de hand van slimme rekentools laten wij zien dat verduurzaming op elk vlak en voor iedereen mogelijk is. Ook huurders krijgen tips over hoe je geld kunt besparen.

Want wist je dat je met kleine (gratis) aanpassingen vaak al een groot verschil kunt maken? Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van je douchegedrag. Bij onze stand 407 laten we zien wat jij kunt besparen op je douchebeurt. Om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief op www.ddop.nl.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op