11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Bouwbureau Ravenhorst

Bouwbureau Ravenhorst

Over ons

Even voorstellen: Bouwbureau Ravenhorst

Bouwbureau Ravenhorst is vijftien jaar geleden opgericht en is een ervaren en onafhankelijk bouwadviesbureau. Op basis van ons advies kan de klant een degelijk bouwplan maken, waarin wensen en haalbaarheid optimaal zijn afgestemd. Naast advisering kan ons bouwbureau als erkend bouwkundig opzichter ook het totale bouwproject verzorgen.

Voor het beantwoorden van vragen over het bouwen, verbouwen of uitbreiden van een huis, bedrijfspand of het begeleiden van (delen) van een bouwproject is de klant bij Bouwbureau Ravenhorst aan het juiste adres. Wij zetten de bouwwensen van onze klanten gezamenlijk met de klant op een rij en laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen het budget en wet- & regelgeving. Na het maken van een schetsontwerp, tekenen we de woning en/of het bedrijfspand uit en helpen we de klant door de procedure van het aanvragen omgevingsvergunningen. Vervolgens helpen we de klant met het kiezen van een goede aannemer en kan de klant er voor kiezen om ons de bouw te laten begeleiden.

Kortom: Bouwbureau Ravenhorst is met haar kennis en ervaring een betrouwbare partner voor het begeleiden van het gehele bouwproces, van tekentafel tot oplevering.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht