13, 14 & 15 oktober 2023 | Evenementenhal Hardenberg

Accuselect

Accuselect

Accuselect

Over ons

Één missie: Nederland helpen aan de juiste thuisbatterij voor ieders specifieke situatie.
Bij Accuselect streven we naar het versnellen van de energietransitie, op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk dé volgende stap van de energietransitie, en een effectieve manier om de overbelasting van het elektriciteitsnet tegen te gaan. Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar maken en jou helpen met het maken van de juiste beslissingen. Dit begint met advies en eindigt met een thuisbatterij bij jou thuis, vakkundig geïnstalleerd. En wij streven ernaar om dit hele proces zo zorgeloos mogelijk te maken. Het hele traject is namelijk bij ons in eigen beheer.
Een thuisbatterij voor verhoging eigenverbruik zonne-energie
Overdag schijnt de zon, maar zijn veel mensen niet thuis. Zonde van je zonne-energie dus, want die lever je terug aan het net, terwijl je ‘s avonds weer stroom van het net moet kopen. Met een thuisbatterij gebruik je overtollige zonne-energie om je batterij te laden. Pas als deze vol zit en je nog meer zonne-energie produceert, zal je energie terugleveren. Als je ‘s avonds thuiskomt, heb je genoeg energie in de batterij om je energiebehoeften te voorzien tot en met de volgende ochtend.

Een thuisbatterij kan slim aangestuurd worden door een slim Energiemanagement Systeem. Met de slimme batterij-aansturing wordt de batterij altijd gevuld met de goedkoopste stroom. Het energiemanagement systeem doet dit door een dag van tevoren te bekijken hoe hoog de dynamische energieprijzen zullen zijn op de EPEX groothandelmarkt en deze gegevens te koppelen aan jouw verbruiksprofiel. De stroom die jij opslaat, maar niet gebruikt, wordt verkocht op het moment dat deze het meeste oplevert. Goedkope stroom? Dan zorgt de thuisbatterij ervoor dat dit op het goedkoopste moment wordt bijgekocht. Zo bespaar je gemiddeld €0,20 per kWh verbruik door gebruik te maken van de verschillende energieprijzen gedurende de dag!

Nieuws

Vacatures

Operations Coördinator

Team Operations draagt de eindverantwoordelijkheid voor het naadloos organiseren en afronden van elke verkochte installatie. We streven hiernaar volgens het principe van Operationele Uitmuntendheid, waarbij de klant altijd centraal staat. Het is van essentieel belang dat er optimale afstemming plaatsvindt tussen de verschillende partners en processen om succes te behalen. Ons streven naar voortdurende verbetering stimuleert ons om telkens een stap verder te gaan!
Als Operations coördinator ben je een essentiële schakel tussen onze klanten, installatieteams en leveranciers. Jij zorgt ervoor dat de installaties van Accuselect vlekkeloos kunnen plaatsvinden, binnen een korte doorlooptijd, zodat dat de klant zich volledig ontzorgt voelt. Dit bereik je door een efficientie planning op te zetten tussen leverancier, onze logistiek en de installateur. Deze planning overleg je met de klant, en controleer je om altijd zekerheid te kunnen bieden aan deze klant.

Vacatureadvertenties bekijken »

Sales Expansion Coördinator

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Sales Expansion Coördinator. Jij komt te werken in ons Sales & Operations team. Wil jij je commerciële skills inzetten om de energietransitie te versnellen? We zoeken iemand die partnerships weet op- en uit te bouwen om zo onze sales kanalen te verbreden en te versterken. Dat lukt alleen als je net als wij overtuigd bent van het belang van toegankelijke energieopslag voor iedereen. Verder ben je uiteraard commercieel vaardig en creatief. Zo verzamel je ook de juiste offline- en online middelen om ons verhaal nog beter naar voren te laten komen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht