Huis & Woon Beurs: van dakpan tot design

Maak deel uit van de allernieuwste consumentenbeurs in Noordoost-Nederland gericht op het (ver)bouwen en inrichten van een eigen woning. Het concept van Huis & Woon Beurs is gebaseerd op de succesformule van BIS (Bouw- & Interieursalon) in België met 400 exposanten en 70.000 bezoekers, eveneens georganiseerd door Easyfairs. 

Overijssel kent nog geen (ver)bouwbeurs voor consumenten en dat is best bijzonder, want in Noordoost-Nederland zijn verhoudingsgewijs meer woningbezitters dan elders in Nederland met Overijssel in het bijzonder. Overijssel telt bijvoorbeeld net zoveel huizen als Friesland en Drenthe samen en zelfs twee keer zoveel als Groningen.

Tijdens Huis & Woon Beurs ontmoet je in slechts drie dagen tijd vele bezoekers die opzoek zijn naar vakmensen zoals jij om hun woonplannen te laten slagen. De uitgelezen kans om jouw producten en diensten te presenteren en concrete afspraken te maken!

Waarom deelnemen aan Huis & Woon Beurs?

1,2 miljoen woningen

Maar liefst 27% van alle koopwoningen in Nederland bevindt zich in Noordoost-Nederland, dit staat gelijk aan 1,2 miljoen woningen. Een zeer grote (potentiele) doelgroep!

Breed bezoekersprofiel

Huis & Woon Beurs richt zich op iedereen die hun huis gaan (ver)bouwen of opnieuw willen inrichten. Van starters tot senioren en van gezinnen tot alleenstaanden. Help jij hen hun woonplannen te realiseren?

De enige in de regio

Huis & Woon Beurs is de enige (ver)bouw- en interieurbeurs voor consumenten in Overijssel. En dat in een provincie met verhoudingsgewijs meer woningbezitters dan elders in Nederland.

Covid-19 maatregelen voor exposanten

Nu de 1,5 meter samenleving het “nieuwe normaal” aan het worden is hebben we voor uw veiligheid en dat van uw relaties de plattegrond aangepast. Bekijk snel wat er voor u beschikbaar is. Naast het vergroten van de plattegrond zijn er nog meer preventieve maatregelen genomen, die leest u hier.

Alle services-onderdelen op een rij

Dit zeggen exposanten over onze Belgische variant BIS:

"Bis is al 31 dé plaats waar wij nieuwe & bestaande klanten ontmoeten & overtuigen van onze service!"

Bouwpunt Botha

“Voor ons is BIS een periode in het jaar waar we naar verlangen. Eén moment om te tonen dat we het waard zijn"

Villa Interno