VAN DAKPAN TOT DESIGN

Op Huis & Woon Beurs doe je inspiratie op om jouw huis tot een droomhuis te maken! 

Vragen rondom je hypotheek, op zoek naar een aannemer of jouw droomhuis laten ontwerpen door een architect? Of zijn jouw plannen al concreet en zoek je de perfecte badkamer of leverancier voor jouw dakkapel? In welke fase van je (ver)bouwplan je ook zit, op Huis & Woon Beurs staan tal van kwalitatieve exposanten voor je klaar!

Ook voor inspiratie zit je hier goed. Prachtig ingerichte stands laten jou je eigen stijl ontdekken voor in jouw droomhuis!

Huis & Woon Beurs is ingericht in verschillende area’s. Zo kun je doelgericht op zoek naar de oplossing voor jouw woonwens!

3 redenen om te bezoeken

Alle inspiratie onder één dak

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, energiezuinig wonen en nog veel meer. Je vindt verschillende exposanten uit de (ver)bouwsector in handige themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én heb je ruim de tijd om inspiratie op te doen.

Regionale vakmensen

Op de beurs de perfecte leverancier gevonden voor jouw woonwensen en een afspraak gemaakt? Wij begrijpen dat je hiervoor liever niet naar de andere kant van het land rijdt. Onze deelnemers hebben hun bedrijf in Noordoost-Nederland, waardoor je makkelijk contact kunt houden. 

 

Gratis professioneel advies

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten of krijg de antwoorden tijdens een groepssessie. Onze adviseurs zijn pro in premies, duurzaam (ver)bouwen, interieurvormgeving, leningen, werken met een architect.

EXPOSANTENLIJST

Vind aannemers, architecten, leveranciers van bouwmaterialen en nog veel meer om van jouw huis een droomhuis te maken

PROGRAMMA

Interessante sprekers geven jou alle handvatten om aan de slag te gaan met jouw droomhuis. Krijg tips & tricks van de professionals en doe inspiratie op!

FUN VOOR KIDS

Wij bieden gratis kinderopvang door MamaLoe Kinderopvang. Pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat jouw kids zich vermaken terwijl jij de beurs bezoekt.