De Nacht van Huis & Woon Beurs

Kom naar De Nacht van Huis & Woon Beurs, de speciale avondopening van Huis & Woon Beurs op vrijdag 14 oktober van 18.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. De Nacht van Huis & Woon Beurs bestaat onder meer uit een extra sfeervolle ambiance met een hapje & een drankje en een exclusief avondprogramma met prominente sprekers als Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra en interieurinfluencer Judith Doppenberg van het platform HUIZEDOP.

Huis & Woon Beurs is de nieuwste en meest complete (ver)bouwbeurs in Noordoost-Nederland. In het weekend van 14, 15 & 16 oktober laten wij je met veel plezier kennismaken met verschillende regionale bedrijven op het gebied van (ver)bouwen, duurzaamheid, tuin & buitenleven en interieur. Tijdens De Nacht van Huis & Woon Beurs gaan we nog een stapje verder. Je profiteert op deze avond van een avondvullend programma.

Via de rode loper heten we je welkom op De Nacht van Huis & Woon Beurs, uiteraard met een heerlijk welkomstdrankje. Speciaal voor deze avond pakken exposanten extra uit met een hapje en een drankje op de stand. Ook kan je aanschuiven in één van onze theaters waar de hele avond door meerdere presentaties te volgen zijn: van energieneutraal wonen tot tips waar je op moet letten bij het verduurzamen van je woning en van brandveiligheid in en rondom het huis tot je eigen droomhuis bouwen, wat komt er bij kijken?

Ronde Tafel over de woonvragen van nu

Als klap op de vuurpijl is tijdens De Nacht van Huis & Woon Beurs een Ronde Tafel Sessie te volgen. Avondvoorzitter Erik Volkers gaat in gesprek met wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars, TV-tuinman Lodewijk Hoekstra, influencer en interieurstylist en -blogger Judith Doppenberg van HUIZEDOP en Coöperatief Directeur Jochem Essink van Rabobank.

Erben Wennemars

Erben Wennemars woont midden in de natuur in Dalfsen en heeft in de afgelopen jaren zijn droomhuis op meerdere manieren verduurzaamd. Het enkel glas is vervangen voor dubbel glas en de oude ketel is vervangen door twee hybride warmtepompen. 

Lodewijk Hoekstra

Ook Lodewijk Hoekstra schuift aan, de bekendste Nederlandse tv-tuinman en vooral voorvechter van een duurzame wereld wil iedereen inspireren om zelf actie te nemen bij het verduurzamen en vergroenen van de eigen leefomgeving. Water, energie, voedsel, groen in en buiten het huis. Alles komt aan bod. 

Judith Doppenberg

Judith Doppenberg – online beter bekend als HUIZEDOP – deelt dagelijks een kijkje in haar leven aan de hand van de kiekjes van haar interieur. Op Instagram telt ze meer dan 200.000 volgers. Judith is geboren in Hardenberg en woont inmiddels in het midden van het land. Zij deelt haar tips en adviezen op het gebied van interieur.

Jochem Essink

Rabobank wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Ieder huis kan energiezuinig zijn, of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis. Rabobank heeft meer dan 1.000 hypotheekadviseurs opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam Wonen’. Jochem Essink vertelt namens Rabobank wat jij kan doen en hoe je de eerste of volgende stap zet.